torstai 8. heinäkuuta 2010

Lettu tukassa?

Pesen hiukset, ja heti niiden kuivuttua tuntuu rasvaiselta ja hiukan rastoittuneelta. Missä vika?


Lähinnä ongelma on alahiuksissa, joten epäilen, että shampoo ei levity alas kunnolla. Outoa on vain se, että tavallisella kaupan (hilse)shampoolla näin ei käynyt, ja kun siirryin kampaamotuotteisiin, ongelmaa alkoi esiintyä.


Käytössäni on Schwarzkopfin Bonacure hairtherapyn sensitive-versio, joka on ollut suhteellisen miellyttävä vaikealle päänahalleni. Tuleepi vaan mieleen, että josko näissä mitään eroa, kaupan halvoissa tai kampaamon kalliissa. Asiasta on testejä tehty, ja tulos on vanha tuttu: hinta ei ole laadun tae. Liekö tärkeintä siis löytää itselleen sopivin, olipa sen hintaluokka sitten mikä tahansa? (Tigiä ajattelin testata, kun sitä on kovasti ympäri blogosfäärin ja nettikeskustelujenkin kehuttu.)

Yöllä kukkuessani alkoi naurattaa mielikuva letusta päässä, koska hiukseni tuntuivat juuri sen verran puhtailta, mutta sen verran likaisilta, että ihan kuin ois vähän letulla hieraistu. Lettu-juttu taas liittyy Lyyliin, joka aina lettu-sanan kuultuaan yhdistää sen hauskaan Pingu-filminpätkään, eikä lainkaan naura letun herkullisuudelle, vaan imitoi tarinan loppuhuipentumaa päälakeaan taputellen. 

Onnellisia nuo lapset, kun ovat kaiken tämän ulkonäkökeskeisyyden ulkopuolella.

1 kommentti:

  1. Voisit ehkä kokeilla sellasta shampoota, jossa ei ole silikonia. Jotkut silikonillisista nimittäin ainakin tekee tota. Tai sitten kerran viikossa pesu syväpuhdistavalla.

    VastaaPoista