perjantai 17. syyskuuta 2010

Tällä hetkellä, huomenna jotain ihan muuta

Koska rakastan listoja, minkä jo tiedätte, ja koska olen kopioija, sanan monessa merkityksessä, lainaan Hampaat irvessä -blogin Nna:n postauksen suosikkilistapohjaa täyttäen sen omilla sisällöilläni. Täten päädyn myös sisällöntuottajaksi, tässäkin pestissä. :)


Lajitelma suosikkejani siis:

vuorokaudenaika: myöhäinen ilta, iltayö, jonka takia elän yleensä ainaisessa univelassa (muutosta ilmassa, ks. edellinen postaus)

kahvila: Café Engel

ostospaikka: Hakaniemen Sokos tai mikä tahansa nettiputiikki, koska se on niin helppoa. (Olen säälittävä, tiedän, ei muodissa olevia muotiliikkeitä, eikä edes Stockmannia.)

kaupunki: NYC, kotimaassa Helsinki

sarjakuva: Kramppeja ja nyrjähdyksiä

väri: Oisko turkoosi? ;)  Rakastan lähes kaikkia värejä. Musta, ruskea, viheriäinen ja muut luonnolliset sävyt iskevät parhaiten itseä asustaessa, tosin myös musta-valkoinen ja siihen lisätyt huomiovärit. Toistan: rakastan lähes kaikkia värejä myös itseä asustaessa. 

kukka: syreeni, tuoksunsa tähden

tuoksu: puhtaan pyykin tuoksu

blogi: Niitä olenkin jo mainostanut. Sanotaanko, että tällä hetkellä luen mieluiten blogeja Paras aika vuodesta ja Pupulandia, koska olen juurikin hullaantunut kirjoittajiensa tyyleistä. Suosikkini vaihtelevat kuitenkin viikoittain!

vaate: Ei ainakaan mikään näistä kuukauteni kuudesta. ;) Himoitsen omassa kaapissa lepäävää uutta “tutkimusmatkailijamekkoa”, jota en ehtinyt ennen syyskuun haastetta vielä testata. Onkohan lokakuu sille liian viileä?


lehti: muotilehdistä Olivia, muuten Suomen Kuvalehti tai sunnuntain Hesari

materiaali: pellava

kuvataiteilija: ruotsalainen Peter Dahl

vuodenaika: syksy, miksei kesäkin

jäätelö: lakritsi

resepti: Välimeren lihapullat Kotilieden suuresta keittokirjasta

puu: haapa, äänensä tähden

lastenkirja: Näitä on monia! Esimerkiksi Pikku Prinssi, Onneli ja Anneli -kirjat sekä Sukelluslaivalla maapallon ympäri

juusto: Brie

asuste: korut, kenties korvakorut

jälkiruoka: irtokarkit

juoma: kahvi tai kunnon punaviini

kotityö: vaatehuolto

2 kommenttia:

  1. Kivaa lukea jonkun muunkin versio tästä :)

    VastaaPoista
  2. Tää oli minusta sellainen kivanpituinen ja monipuolinen kysely; en jaksaisi täyttää 50 faktaa itsestä, vaikka sellaisia onkin bloggauksista ollut mukava lukea! Kiitos siis ideasta!

    VastaaPoista