lauantai 9. lokakuuta 2010

Loppis!

Infona teille lapselliset, lapsenmieliset ja kaikki lapsien ystävät: loppis eli suomeksi kirppis Vantaalla la 30.10:

"KIERRÄTYS ON PO.P!
Järjestämme suuren suosion saaneen osto-/myyntitapahtuman jo kuudetta kertaa asiakkaillemme. Tule ostamaan tai myymään käytettyjä Polarn O. Pyretin vaatteita muiden merkkiin ihastuneiden kesken ja laita hyvä kiertämään.

PO.P SECOND HAND MARKET
La 30.10. kello 10-14 Viihdekeskus Flamingossa (Kauppakeskus Jumbon vieressä)

Jos haluat myyjäksi tapahtumaan, toimi näin:
Kerää käytetyt Polarn O. Pyretin vaatteesi, joista olet valmis luopumaan ja tule myymään ne vaivatta hyvään hintaan. Ilmoittaudu 28.10. mennessä pääkaupunkiseudun myymäläämme Flamingoon (09-755 3535), Selloon (09-898 088) tai Kamppiin (09-3233 023) tai sähköpostilla: info@polarnopyret.fi.
 
Myyntipaikkoja on rajoitetusti eli toimi nopeasti! Myyjänä saavuthan paikalle kello 9 mennessä. Pääset ennen ovien virallista avaamista järjestämään oman myyntipaikkasi sekä ostamaan suosittuja mallikappaleitamme ennen muita. Tarjoamme käyttöösi rekkitilaa, henkareita sekä muovipusseja.

Maksuvälineenä käy vain KÄTEINEN koko tapahtumassa, ostat sitten käytettyjä vaatteita tai mallikappaleitamme. Myyjänä varauduthan omalla vaihtokassallasi.

Myymme tapahtumassa myös syksyn 2010 mallikappaleita -50% ovh:sta. Tapahtuma on aiemmilla kerroilla saavuttanut niin suuren suosion, että tilanpuutteen vuoksi emme suosittele lastenvaunujen tuontia tapahtumaan. Lämpimästi tervetuloa ja voit vapaasti kutsua tapahtumaan myös ystäviäsi!"

terveisin Polarn o. Pyret ja Sylvi, Po.P-vaatteiden ystävä

Polarn o. Pyret -henkiset nuken vaatteet: cascade_lily

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti