torstai 14. lokakuuta 2010

Valtaamisia

Kyä se niin maar on, että tämän kämpän neliöt alkavat käydä meille ahtaiksi. Äiti(kin) on joutunut kaventamaan elintilaansa, kun joku on vallannut alaa:


Suunnitelmamme on seuraava: muutto paikkaan äks järjestelyin yy tapahtuu ensi kesänä. Jopa Espoon eräs alue on saanut Sylvin hyväksynnän. Ja se muuten ei ole mikään Westend tai Tapiola, vaan ihan Espoon "Kalliota tai Sörkkää" vaan. Kuulette asiasta vielä monta kertaa täällä. Kesään on kuitenkin vielä päiviä: päiviä aikaa nauttia ystävien, tanssituntien, joogasalin, desingpuodin, secondhand-shopin, Sokoksen ja muiden ylellisyyksien sekä "värikkään elämänmuodon" läheisyydestä. Espoossakin elämää on, mutta hankalammin saavutettavissa. Josko sitä sitten on pakko ostaa toinen auto? Toivottavasti ei!


Ps. Pahoittelen kuvien sumeutta. En osaa käyttää miehen kameran ihmelinssiä.

3 kommenttia:

  1. Lyylillä näyttää nuken lisäksi olevan vierellään neljä pehmoeläintä. Laittaako hän ne joka ilta nukkumaan? Onko siinä vauvanuken vieressä vielä viideskin?

    VastaaPoista
  2. Hassua, näin viime yönä juuri unta että olitte päättäneet muuttaa, mutta olitte päättäneet ettei sittenkään Espooseen! Olin päätöksestä iloissani, sillä seutulippu on kallis. Harmi kyllä en tiedä missä se teidän löytämä ihannealue Helsingin sisältä sitten oli :)

    VastaaPoista
  3. Ei Lyyli yleensä valtaa pehmoleluineen ainakaan äidin sänkyä. Yleensä hän pyytää Miauta viereensä, mutta muut saattavat hyvinkin jäädä minne sattuu... Viides, Eevan vierellä oleva lelu, on kampela.

    VastaaPoista