lauantai 23. lokakuuta 2010

Viikon pikakelaus

Lauantai! Ou jeah! Tätä on kaivattu. Lyylin viikko on ehkä ollut hiukan vähemmän hektinen kuin äitinsä, koska tähän iski shoppailumania, ja töiden, liikuntaharrastusten ja kakun kirsikoina toimivien kulttuuririentojen jälkeen aika on ollut kortilla, kun on pitänyt ravata harva se päivä kaupungilla. Siitä kertoo nyt sekä korkea että leveä pyykkipino.

Lyylin viikkoon on kuulunut mm. palaverissa M-tädin kanssa käynti, satutunti Kallion kirjastossa, "Angu"-tädin kanssa leikkimistä, ostosreissu ja ihan sitä kaikkein rakkainta kotiarkea. Yllätyspyllätys, että arkeen on kuulunut esimerkiksi peittelyleikkejä ja raitavaatepäiviä. Ihmettelen vaan, miten nuo nukkuvat pehmolelukaverit saavat tuolta vällyjensä alta happea, kun ovat noin yltäpäältä peiteltyjä. Neiti itse ei voi sietää peittoa, vaan potkii sen jo nukuttamisvaiheessa pois. 


Kuvassa näkyy myös Lyylin koru- ja meikkiboksina toimiva Tupperware-rasia, kunniapaikalta tyynyn päältä tietenkin!

1 kommentti:

  1. Minua nauratti oheen liitetty kuva - ihan kyyneliin saakka! Lyylin hoivavietti kohdistuu pehmoeläimiin ja nukkeihin. Peittely on viety äärimmilleen. Voi vain arvailla, mitä peittojen alla on - onko vauvanukkeakaan missään!

    VastaaPoista