lauantai 6. marraskuuta 2010

Kokonaista kolme

Lisäsin hetken mielijohteesta lukijat-palkin tuonne oikealle. Poistin sen aikoinaan blogin ollessa parin päivän ikäinen, koska oli kurjaa, kun lukijoita oli vain yksi. Nytkään virallisia blogini seuraajia ei ole kolmea enempää, ehkä johtuen siitä, että palkki on ollut piilossa.  On ollut kuitenkin mahtavaa huomata, että sinne on löytänyt tiensä teknisesti taitavia lukijoita, jotka ovat kaivaneet jostain lukijaksikirjautumispaikan, vaikka se on ollut niin piilossa, etten ole itsekään sen olemassaolosta tiennyt. ;)

Tarkoitus olisi siis hiukan houkutella väkeä tänne virallisemmin, silläkin uhalla, ettei heitä ilmesty. Itsensä lisääminen lukijaksi on  yksinkertaista, jos on kirjautuneena bloggeriin. Ja muutenhan se ei kai toimi laisinkaan, joten yksinkertaista monella tapaa. ;) (Olenpas tosi hyvä helpdesk.) Bloggeriin kirjaudutaan Googlen tilin kautta; sen voi tehdä täällä. Sen pidemmälle en osaa neuvoa, koska en onnistunut luomaan itselleni tuplatunnuksia. Mutta koska minä onnistuin silloin joskus luomaan blogin ilman todellista helpdeskiä, miestäni, onnistutte tekin tunnusten luomisessa. Ja mikäpä estäisi juuri sinua alkamasta kirjoittaa blogiakin, jollet jo sitä tee?

Kokonaista kolme naista – ei se määrä, vaan laatu! Lukijoita ilahduttaakseni olen lähtenyt monen muun blogin tielle arpomaan lahjoja uskollisille lukijoille, ja niinpä aion tehdä nytkin. Ilmoita itsesi ja keksi minulle hyvä joulupuuha, joka luo joulumieltä äidille ja lapselle ja on helppo laiskankin toteuttaa, niin voit voittaa kutomani villasukat, jotka tosin ovat suunnilleen kokoa 36. Kommentoi siis puuha/kulttuuri/joulumieli-ideallasi tätä postausta ja jätä yhteystietosi, kuten s-postiosoitteesi. Arvonta tapahtukoon isänpäiväsunnuntaina 14.11. klo 21. 


Arvonnan kohteena siis vasemmalla puolella olevat karamellisukat. Pienemmät sukat löysivät omistajan jo useita vuosia sitten.

7 kommenttia:

 1. Miten olisi, kenkälaatiikko keräys?

  VastaaPoista
 2. Ehdottomasti piparkakkutalon kokoaminen. :-) Minäkin aion koota tänä vuonna sellaisen (hollantilaisen) mieheni kanssa, hän ei ole koskaan edes nähnyt piparitaloa ja on jo asiasta ihan innoissaan.

  Minut saa nykyään kiinni osoitteesta kermakeksit(at)gmail.com

  VastaaPoista
 3. misu ja Bisquits: Kiitos vinkeistä!

  misu: En ihan vain ymmärtänyt tuota kenkälaatikkokeräystä; olisiko sinne tarkoitus kerätä jotain jouluista? Ehkä voit parilla sanalla vielä avata meikäläiselle hauskalta kuulostavaa ideaasi?

  Bisquits: :D Luulin, että piparkakkutaloja tehtäisiin kaikkialla Euroopassa. Se on kyllä aivan mainio joulupuuha, ja suunnitelmissani olisi talon rakentaminen. Katsotaan nyt, miten käy, saanko seiniä pysymään pystyssä!

  VastaaPoista
 4. Kenkälaatikko keräyksestä lisää tietoo.

  http://www.patmos.fi/fi/patmosaineisto/operaatio_joulun_lapsi_2010/?id=304

  VastaaPoista
 5. Kiitos Misu! Innostuin asiasta kovasti, ja laatikko on viimeistelyä vailla valmis. Ajattelin blogatakin siitä, jos vain saan kuvat huomenna otettua, kun joululaatikon palautuksen takaraja näyttää olevan jo tämän viikon lopulla.

  VastaaPoista
 6. Kenkälaatikkokeräys kuulostaa ideana hyvältä, mutta kannattaa vielä tsekata homman laveampi agenda. Patmos on siis vahvasti evankeliseen lähestysnäkyyn painottuva järjestö, joka sitoutuu Lausannen julistukseen. (Ks. säätiön webbisivut.) Säätiön pastori oli mukana myös surullisen kuuluisassa YLE:n homoillassa, siinä heti perussuomalaisen kansanedustajan vieressä.

  Vastaavia todellisen joulumielen lahjaideoita löytyy vaikkapa googlettamalla, esim. Joulupuu-keräys.

  t. teologi reissun päältä

  VastaaPoista
 7. Ajattelinkin, että taustalla on joku "lahko", mutten jaksanut alkaa tutkia taustoja. Hyvään tarkoitukseen lahja varmasti kuitenkin meni – evankeliumia siellä toki jakavat, mutta otaksun, etteivät puhu homokysymyksestä mitään! Kiitos silti tiedosta, ensi vuonna olen tarkempi!

  VastaaPoista