torstai 23. joulukuuta 2010

Pimeet jouluvalot

Mitä ne esittävät? Nuolia? Kynttilöitä? Entisen liikennelaitoksen logoa? – Kotikyläni Noormarkun keskustan muutama erinäköinen jouluvalo hätkäytti minua muutaman viikon takaisella vierailulla. Mitä ihmettä? Pitäisikö näitä pitää kauniina? 

Ilmeisesti joku kaupallinen taho oli lahjoittanut ne kylälle siihen aikaan kun se vielä oli köyhä kunta. Nykyäänhän 6000 noormarkkulaista asuu rikkaassa kaupungissa nimeltä Pori.

Hyvää joulua kotikonnuille! Me vietämme tällä kertaa joulua pääkaupungin "hengettömyydessä". Täytyy kyllä myöntää, että hiukan levoton on olo – kuusemme on komea, ruoat tuoksuvat hurmaavilta, ohjelmaakin on tiedossa, mutta tuleeko juhlasta silti liian lattea, kun meitä kumminkin on vain kolme?

1 kommentti:

  1. (Sylvi sanoo: Jouduin muokkaamaan kommenttia todellisten nimien takia. Lyyli on aina Lyyli!)

    Katriina kirjoitti:

    Noormarkku se aina repäisee ja onnistuu yllättämään (vaikka ois osa Poria, noormarkkulaisuutta ei näemmä lyttää mikään). Välillä positiivisesti, Noormarkku-palkinnon veroisesti, välillä vähintääkin kummallisesti... Todellakin pimeät valot! Tunnelmallista joulua teille sinne Helsinkiin, onneksi sentään on paikalla pikku Lyyli, joka varmasti tuo joulun minne tahansa! Lyylille erityisterveiset. Joulu Lontoossa on kyllä vielä kummempi ajatus, eikä joulu oikein lainkaan. Mutta muutama paketti on odottamassa, yksi iso paketti saunapostimerkein varustettuna :) (Kämppikseni niitä jo vähän raaputti uteliaana, ja jotain kuulemma tuoksui.) Ai niin ja Lyylin isälle ja Lyylille kiitokset Kiva-kortista, togolainen nainen sai jo lainansa vaatekauppaa varten!

    VastaaPoista