maanantai 27. joulukuuta 2010

Uudet laukut

Ostin kuin ostinkin sen mustan nahkalaukun, josta olen pitkin syksyä haaveillut. Kävi vain niin, että hankin sittenkin sellaisen pienikokoisemman, käsilaukkumaisemman tapauksen, ja näin ollen aloin heti haaveilla vähän isommasta mustasta nahkalaukkuyksilöstä. Josko sitten ensi syksynä hankkisi sellaisen, siis vaikka tällaisen, työlaukuksi. Suosikkini vaihtelevat näemmä alati!

No, millaisen laukun nyt sitten shoppasin? Tiger of Swedenin pussukan muotoisen yksinkertaisen olkalaukun:


Olen tuoreeseen tulokkaaseeni tyytyväinen. Tosin kääntyvä, läppämäinen yläosa ei aivan miellytä. Täytyy ilmeisesti tunkea laukku aivan täyteen, jotta se pysyy pystymmässä asennossa. Tietenkin uutukaiseni osoitti aivan alkumetreillä myös pientä oikuttelua: olkahihnan lukko napsahti ensimmäisenä käyttöpäivänä poikki. Ei siinä muuta kuin joulukiireiden keskellä Stockalle yksilöä vaihtamaan! Onnistui kuitenkin ihan näppärästi, autolla kun hurjasteltiin. Sananmukaisesti. Stressaantunut naisihminen käsilaukkuhuolineen on vaara liikenteelle.

Vuoden alussa olen alkamassa parin kuukauden säästötalkoita, joten ehkä voin huoletta unelmoida muutamasta muustakin laukkuyksilöstä ensi vuoden aikana. Säästän turhissa ostoksissa, ja satsaan  laukkuihin. Niitä minulla ihan oikeasti ei ole liikaa, sanoi mies mitä tahansa.

Ps. Ostin toisenkin laukun. Siitä enemmän, kunhan saan sen suutarilta. Ihminen on.

3 kommenttia:

 1. voi mikä ihana yllätys, että oot kirjoittanut! jee! tylsän maanantai-illan piristykseksi tämä oli mainiota. nyt mäkin täällä haaveilen laukuista. ja kaikista muista tyylijutuista. ja säästökuuri alkaa kyllä täälläkin, ehdottomasti :D

  VastaaPoista
 2. Komppaan Eevaa! Tästä blogistasi on tullut yksi nettirutiini lisää minullekin. Lisäksi Sylvin suosikkeja -blogilista on viihdyttänyt potilasta jo viikkoja. Itse kun ei shoppaamaan nyt kykene niin voi suunnitella uusia vaatehankintoja ja uutta tukkaa sitten virtuaalisesti.

  Kunnon laukkuihin suunnitelmallista satsaamista kannatetaan täälläkin.

  Kollega

  VastaaPoista
 3. Kiitos kollegat! Piristävää myös itselle saada pirteitä viestejä!

  Virtuaalinen shoppaaminen on sekin vallan mainiota toimintaa. Ehkä täytyy itsekin kollata parit nettialet tässä.

  Pikaista toipumista Kollega!

  VastaaPoista