keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Lyyli-pläjäys ja päivänasuja

Lyyli katsoo joka päivä kaksi Muumia. Tänään hän poikkeuksellisesti katsoi saman muumin kahdesti, koska osasi itse laittaa Yle Areenasta Muuminsa uudelleen pyörimään. :D Äiti käytti tilaisuutta hyväkseen ja otti kuvia Lyylin päivänasusta. Olihan äitiliini juuri lahjoittanut tytölle kettu-pleksikorun, koska ajatteli sen sopivan Lyylin tyyliin ja väreihin, eikä itse ajatellut ruveta tätä kirpparilta löytynyttä korua käyttämään. Kovasti neiti mieltyi uuteen koruunsa, hän kun on todellinen tyttötyttö. – Paidassakin lukee sopivasti: Wonderful girl's world.

Taustalla näkyy kivasti vielä joulukuusi, joka on pikkuhiljaa alkanut ärsyttää perheen aikuisia tuoksullaan: nenä on tukossa, silmiä kutisee molemmilla. Perjantaiksi tai lauantaiksi onkin määrätty kuusenhäätö. Takanreunalta kurkkaavat myös Aarikan tontut, joista oli puhetta ennen joulua. Nyt joulusta tuntuu olevan jo ikuisuus, mutta onneksi lomaa on vielä tämä viikko: edessä käsityön tekemistä, ehkä äänikirjaa, vieraita ja käynti Tropicarioon. Äiti hiihtelee ihan arkiasussa, ilman sen näyttävämpiä koruja ja laiskuuttaan ilmeisesti myös ilman meikkiä...2 kommenttia:

  1. vitsit toi teidän koti näyttää kyllä hurmaavalta! ihana tuo mintunvärinen tapetti tuolla :) moneen kertaan oon käynyt kuolaamassa näitä kuvia. oikeesti voisin tulla kuules joku ilta vaikka teelle ja samalla katsastaan tuon teidän asunnon, että saan sitten taas uutta puhtia asuntosäästämiseen ;)

    VastaaPoista
  2. :D Kiitos. Mintunvärinen 20-lukulainen tapetti vetelee kyllä jo viimeisiään. Mä, remonttivastainen ihminen, jopa haaveilen kesäisestä tapetoimisprojektista... Teretulemast, sydämellisesti!

    VastaaPoista