sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Mitä tapahtuu todella?

Loma loppuu aina, se on väistämätöntä. Paitsi joskus sitten eläkkeellä. Ai mutta, silloinhan ei ole lomaa lainkaan, pelkkää eläkettä vaan!


Odotan todella arkeen siirtymistä, koska alan mökkeytyä. Viimeisen viikon olemme kiitettävästi viettäneet sisätiloissa, joko kotona tai jonkun luona. Minnekään sen julkisempiin paikkoihin kauppoja tai puolityhjää kiinalaista lukuunottamatta emme ole jaksaneet tai tohtineet lähteä. Tämä kaikki on tehnyt pelkästään hyvää. Tykkään vaan niin kovasti koteilla, olla omissa oloissani.

Pieniä huolestuttavia merkkejä voi kuitenkin olla aistittavissa, jos öisin miettii, miten terapeutti Paulin rakkauskuvion voi käydä loistavassa Terapiassa-sarjassa tai naureskelee itsekseen vailla kontekstia fraasille "Have you tried to put it off and on again", sarjasta The IT Growd. Kaksi ja puoli tuntia DVD:tä illassa on aika tuhti illallinen. Taidan olla kerännyt muutaman ylimääräisen mediakilon näitä raitoja tuijotellessani.


Blogimaailma näyttää tämän vuoden alussa erityisen lupausvoittoiselta: uudenvuoden lupauksia tietysti on yhtä normaalia tehdä verkossa siinä missä muuallakin. Kaipa sitä täytyy itsekin siis luvata jotain, ettei jää pekkaa pätkemmäksi, vai miten se nyt menikään. 

Lupaan: katselen DVD:itä useammin, mutta vähän lyhyemmissä pätkissä. Ja lupaan hankkia kuusen vastakin, ei se neulasmäärä minua ihan lannistanut. Lyyli jo kovasti kyselee, milloin se joulu tulee seuraavan kerran... 

Että kertokaapas nyt minulle, miten saisi tammikuusta yhtä piristävän ja sisällyksekkään, etenkin kun ulkona näyttää satavan vain vettä. Vai oisko se sitten se tosielämä, joka ratkaisisi tylsyysongelman? Huomenna on onneksi ihan uusi päivä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti