lauantai 8. tammikuuta 2011

Työn alla


Innostuin Novitan Fanni-nimisestä pompulalangasta, kun löysin sitä tarjouksesta. Luulin nimittäin, että minulla olisi sille kymmenittäin ohjeita. Ne pahalaiset olivatkin kuitenkin hyvin samannäköiseen Pom Pom -lankaan, joten piti ihan itse säveltää jonkunlaisen huivin tekotapa. Eihän se vaikeaa ollut, ja  ensimmäinen huivi valmistui nopeasti. Sen lahjoitin ystävälleni, toisen, vielä kutimilla kiikkuvan, ehkä pidän itse. Tosin en omista yhtäkään mustaa tai harmaata talvitakkia, johon tuollainen pompulainen huivitus sopisi. Ellen sitten taistele omaa värisilmääni vastaan ja yhdistä kirkkaanpunaista huivia ruskeaan villakangastakkiini. Aaargh!


Kuvassa näkyvä lehti on Novitan talvinumero vuodelta 2009. Siitä löytyy runsaasti huiviohjeita Pom Pom -langalle. Niitäkin olisi tarkoitus vielä testailla.

3 kommenttia:

  1. Jääkö huivista roikkumaan noita pompuloita? Jos jää, niin nehän tarttuvat joka paikkaan! Siis silloin kun huivi on käytössä. Väri on kyllä kaunis ja sopii mielestäni myös ruskeaan takkiin.

    VastaaPoista
  2. Näyttääpä hyvältä! Ihanan punaista ja pompulaista!

    VastaaPoista
  3. Kiitos! - Halusin pompuloita roikkumaan, tulee vähän näyttävyyttä lisää. Voi olla, että tätä täytyy käyttää vain takin päällä koristehuivina...

    VastaaPoista