tiistai 22. maaliskuuta 2011

Kesä, tulisit jo!

Siirryin astetta kesäisempiin kuteisiin. Myös värit vaihtuivat luonnonvalkoiseen ja laivastonsiniseen sekä tyyli merihenkisempään. – Lisäksi uskalsin jättää kalsongit, öhöm, siis välihousut vihdoin pois. Ja tarkenin!


Joulun alla Lumin puodista löytämäni yksittäiskappalelaukku pääsi maanantaina ensimmäistä kertaa käsivarrelle keikkumaan. Ostaessani laukkua mietin, miten ahne olen, kun törsään johonkin, jota en välttämättä tarvitse, varsinkaan kun olen päivää aiemmin ostanut sen himoitsemani nahkalaukun. Nyt olen unohtanut rahanmenon, koska tämä raikas kangaslaukku(kin) on sanoinkuvaamattoman i-h-a-n-a. Tosin laukkunen on hieman epäkäytännöllinen, koska sitä täytyy ison takin kanssa roikottaa kädessä ja matalalla roikkuessaan se tuntuu melkein laahaavan kuraisia katuja.


Toinen Lumi väistyä sai, vaikka vannoin jo sille ikuista rakkautta. Sorry, mutta nahka ei sovi tähän tyyliin! Palasin vanhan maripussukan pariin: se löytyi pitkällisen kaivamisen jäljiltä yhdestä kesäisestä kangaspussista.


Hukkaan menneitä aurinkoklipsuja en ole vieläkään löytänyt. Ehkä kesä kuluu uusissa upeissa aurinkolaseissa, kun ryhdyn piilarien käyttäjäksi. Huom. Kun-muoto. Aion reipastua – kesällä, lomalla! Onhan siihen vielä aikaa, mutta haaveileminen ei ole pahitteeksi. Enkä sentään vielä luule ilmaa niin lämpimäksi, että lähtisin islanninvillatakkini kanssa liikenteeseen. Ehei, päälläni on pomppinut paksuin karvapomppa, jonka kanssa on kyllä ollut vähän kummallinen lumiukko-olo. Ehkä kevät on sen verran pitkällä, että siitä olisi syytä luopua... Ongelmana vain on se, ettei minulta löydy mitään kangaslaukkuuni sopivaa välikausitakkia ennen kevättakki-ilmoja.


Siispä kuljetaan paahtuen. Ei lämpö luita riko! – Tosin huomenna aion valjastaa päälleni lyhythihaisen merineuleen... Raikasta viikon jatkoa kaikille!6 kommenttia:

 1. Ihanan raikkaita nuo merihenkiset asusteesi ja etenkin punainen laukkusi! Laukun kanssa sopisi tummansininen takki - miksei farkkutakkikin.

  VastaaPoista
 2. Ihana laukku! En tiennyt, että Lumilla on kangaslaukkujakin, pyöriikö hinnat samoissa?

  VastaaPoista
 3. Riitta: Thanks! Aattelin, että kesällä laukun kanssa kävisi juurikin farkkutakki, tosin se ei ole tummansininen. Täytyy tsekkailla, jos kirppikseltä löytäisi tummansinisen version. Uffilla ainakin löytyy farkkutakkeja melkein aina kun siellä pistäytyy.

  Elina: Kiits! Tämä tosiaan oli yksittäiskappale, kenties jonkun menneen talven lumia. :) Mutta ehkä he vastaisuudessakin joskus kokeilevat muutakin kuin nahkaa.

  VastaaPoista
 4. Elina: Hinnasta piti vielä sanomani, että ei ollut yhtä kallis, tosin tyyris kangaslaukuksi kyllä!

  VastaaPoista
 5. Mä oon niin kade tosta islannin villatkista aivan upean sininen! Laukku taas on ihanan punainen. Kaikkea ihanaa, kerrassaan ihanaa ;-).

  VastaaPoista
 6. Nooruska: Kiitti! Villatakki on ihan ehta sikäli, että se on ostettu Islannista. Melkeinpä liian vähän on tullut sitä pidettyä. Yritän ottaa keväämmällä vahingon takaisin!

  VastaaPoista