torstai 3. maaliskuuta 2011

Muodin rinteellä

Olen farkkutyttö. Farmarit vaan ovat niin maailman helpoimmat ja paitaan kuin paitaan sopivat sekä ennen kaikkea tarpeeksi rennot työhousut. Näemmä hiihtelen pääsääntöisesti vielä niillä yksillä tietyillä hieman jo repeläisillä hassusti kummareilla säädetyillä yksilöillä. Ne kun vaan tuntuvat niin omilta: 


Lempipaitojani ovat viime viikkoina olleet etupäässä mustat; muutenkin olen tällä hetkellä sangen viehättynyt hieman synkemmästä, rockimmasta tyylistä. Kävin tänään jopa Kampituspäivillä kenkäkauppojen alevalikoimia nopeasti katsastamassa, josko löytyisi jotain solki/ketju/bootsikenkää. Huomio, siis vain katsomassa! Tarkoitus ei ollut ostaa, enkä ihme kyllä ostanutkaan. 

Eräänlaista pihiyskuukautta tässä taas nimittäin elellään. Säästökohteita kun riittää... Ykkösenä  olisi saada uusi "kamapussukka" laukun pohjille, esimerkiksi tällainen. Ja isompi nahkalaukku, tällä hetkellä haaveena tällainen. Ja jospa löytäisi kirpparilta nahkaliivin, jonkun tämäntapaisen, mutta halvemman; ehkä so past season, mutta olkoon.

Olen aina myöhässä muodin kärjestä ihastuksineni, koska silmilläni kestää kauan tottua "uusiin" villityksiin. Aluksi en sietänyt kapeaa lahjetta. Nyt taas kummaksun ylileveää. Liivejä en ole sitten 90-luvun omien viritysteni jälkeen ollut hyväksyä, mutta pikkuhiljaa alan innostua sellaisista. Punainen on mielestäni kummallinen väri, nahkahousut ihan jees; siis ehkä vuoden, parin päästä minut nähdään kirkkaissa nahkapöksyissä. Olen alkanut lämmetä myös kiilakoroille ja isokukkakuoseille, pikkaisen myös neonväreille... Muodin huipulle, jees!
Siis vähintään katsomalla TV:tä tai oikeammin TV-kaistaa. (Varsinaista tietokoneeseen viritettyä telkkuamme emme ole itsenäisyyspäivän jälkeen käyttäneet.) Olen fani, mutta inspiraatiota omaan vaatetukseen en sieltä välttämättä kylläkään löydä, paitsi kenties kilpailijoiden omasta pukeutumisesta. ;) Mutta mikäpä sen istuvampaa viihdettä kuin vaatteisiin liittyvä puuhastelu. Ihanaa vaatehömppää, sitä tavallinen tarvitsee!


Poolopaita: Esprit
Paituli: Kirppari (H&M muistaakseni, laput leikkaan usein pois)
Farkut: Mustang
Sulkakoru: YouCompleteMe
Niittirannekkeet: Vagabond
Kengät: töissä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti