tiistai 29. maaliskuuta 2011

Pöksyt

Kääks. Luulin ostaneeni vaaleanruskeat paksut sukkahousut. Suunnittelin jo asukokonaisuuden, johon tarvitsisin niitä. Olin sangen tyytyväinen sen väreihin, kunnes avasin paketin. 


Pyöräilyhousut! En ole edes nähnyt sellaisia sitten 90-luvun, jollei polviin ulottuvia jumppahousuja lasketa. Hirveäksi nämä tekee vielä tämä väri. Ensin se tuntui hienolta, sopivan romanttisen ruskealta, vaaleanpunasävyiseen kukkapaitaani mätsäävältä. Totuuden paljastuessa myös väri muuttui kuin silmissä. Olisivat edes mustat, niin niitä voisi harkita pitävänsä jonkun hameen alla. 

Nyt ihmettelen vain, milloin nämä voisi pujauttaa päällensä vai pitäisikö myydä kirpputorilla. Ehkä niistä muutaman sentin voisi saada.... Tarvitsisinko näitä kuitenkin välikauden lämmikkeeksi?  Ei viitsisi heittää kolmeatoista euroa kankkulan kaivoon. 

Ehdottomasti pökät jäävät sellaiseksi salaisuudeksi, josta ei voi hiiskua kenellekään. En voi myöntää omistavani jotain näin mautonta. Miksi tällaisia edes myydään? Aiheuttamaan hämmennyksen sekaista hulvatonta naurua? Siinä tapauksessa ne kyllä ovat lunastaneet paikkansa elämässäni.

2 kommenttia:

  1. Misttä löysit noi? Voisin hankkia mustat ;-).

    VastaaPoista
  2. Mustille tosiaan voisi olla käyttöä! ;) Ihan Hakaniemen Sokoksen sukkaosastolta löysin. En kyllä tiedä, löytyykö näitä sieltä nimenomaan mustina... Materiaali on muuten siis sellaista 40 denierin ohutta keinokuitua.

    Pyöräilyhousut tulevat taas?

    VastaaPoista