torstai 17. maaliskuuta 2011

Pussukan sisältö

Uusi, vaikkei kenties kovinkaan uljas, pussukkani on ollut yksinkertaisesti hyvä. Ensin olin vähän pettynyt sen pienen koon takia (hehheh), mutta totesin pian, että sinne mahtuvat juuri ne kaikkein tarpeellisimmat tykötarpeeni. Kovin iso pussukka ei välttämättä myöskään toimisi sen tehokkaammin: sinne vain kerryttäisi turhaa kamaa, kuten viime pussukkani kanssa kävi. Kuka tarvitsee päivittäin rakkolaastareita tai jo menneen talven käsi-ihottuman lääkesalvaa? 


Hieman kaipailen kyllä vaseliinipurkkiani, sillä se ei mahtunut matkaan kuin tunkemalla, ja hylkäsin sen sekä kadotin. Onkohan keksitty minikokoisia vaseliineja? Tuollainen neljän–viiden sentin halkaisilla varustettu purkki ei edes kulu millään tyhjäksi asti. 

Tällä erää mukanani matkaa seuraavanlaisia ystäviä: Cliniquen huulikiilto, Mavapen-kynsinauhavoide, jota levittelen joko metromatkalla tai metroa odotellessani, kynä, dexpanthenoli-tuubi, kynsisakset sekää mineraaliviila, korvatulpat ja pikkupikkupussukka, jossa on mm. laastareita, hiuslenkkejä, päänsärkylääkettä, piilarit. Yllättävän usein tarvitsen näistä jotain. Olen esimerkiksi täysin lääkeriippuvainen siinä mielessä, että päänsärystä en koskaan selviä ilman kemiallista helpotusta, enkä edes yritä. Kahvia sentään en kuljeta mukanani, vaikka joskus varmaan pikakahvijauhekin voisi olla tarpeen. ;)


Ps. Ihanan pinkki exäni meni kirpputorilla kaupaksi!

2 kommenttia:

  1. Lontoossa on minivaseliineja! Ja hassua kyllä mun piti tuoda sulle sellainen tuliaiseksi tammikuussa, mutta unohdin tänne. Pidän itse aina laukussa minivaseliinia ja mietin joskus että sun iso purkkisi täyttää turhaan sitä pussukkaasi (vaikka silloin käytössä olikin vielä se isompi). Laitan tulemaan postissa tai viimeistään Riinan mukana!

    VastaaPoista
  2. Huippua! Jotenkin muistelinkin, että olisin joskus omistanut sellaisin pikkuisen, mutta kun en (enää) ole niitä missään nähnyt, päättelin, että olin väärässä! Ehtii hyvin R:n mukaan!

    VastaaPoista