lauantai 19. maaliskuuta 2011

Salesti alessa

Itselläni ei ole tarkoitus hankkia enää tänä keväänä lastenvaatteita. Aikani kuluksi olen kuitenkin surffaillut lastenvaateputiikkien viimeisten aletuotteiden kimpussa. Kaikenlaista kivaa sieltä vielä löytyy, joten kehotan tarvitsevia tsekkaamaan "supersalet". Koot tietysti ovat mitä ovat; äkkiseltään näyttäisi siltä, että etenkin hyvin pieniä kokoja olisi jäänyt alehaukkojen iloksi.

Omat suosikkini ovat yllättäen Småfolkia: Punavuoren peikon nettikaupasta löytyisi esimerkiksi mekkoa ja bikineitä: 


Lasten Metsola myy sekin Småfolkia, kuten näitä herkullisia kelta–ruskeasävyisiä kuteita: 


Muutkin värit ja merkit kelpaisivat; miten ois ripaus kasaria tai aikuismaisuutta?


Leggarit ovat Look at me:n ja paita 3pommesin. Mitään en noista merkeistä tiedä, enkä jaksa selvitelläkään. Småfolkin kuteisiin olemme kuitenkin olleet tyytyväisiä: värit pysyvät, saumat eivät kierrä. Tykkään lastenvaatteissa lisäksi siitä, että puuvillakudos on tarpeeksi jämäkkää, eikä siten välttämättä tarvitse silittämistä. Minähän olen edelleen niin höyrypää, että silittelen Lyylinkin vaatteita. Tosin kerta kerralta vähemmän: yöpuvut tulevat päälle nykyisin ryppyisinä! Siinähän sitten joko oikenevat tai sitten eivät. Nukkumatti ei välitä!

Ps. Lupaan seuraavaksi jotain vähemmän kaupallista ja syvällisempää. Ajatukset työstävät nyt suuria juttuja, joten bloggaukset ovat jääneet harmittomiksi materialismin ylistyksiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti