tiistai 19. huhtikuuta 2011

Kepeämpää

Kevään aamut ovat valoisia ja siten oivallisia päivänasukuvauksia varten. Herra Veikko herätetään kylmästi joka tapauksessa liian aikaisin, joten mikäpä siinä tunkea lähtöhetkellä vielä kamera hänen kouraansa ilmoittaen, että "sulla on nyt minuutti aikaa ottaa meistä kuva". Siis meillä on minuutti aikaa istua kuvassa. Veikko-parka. Ilmeisesti unet eivät jatku sen jälkeenkään, koska joku on vetänyt ainakin yhden rullaverhon ylös. 


Mutta kylläpä syntyy kevätaamuisin parempia kuviakin. Tämän kuvan olisin mieluusti ladannut tänne kasvojen kera, sillä harvoinpa minusta saa näin onnistuneita otoksia. Mutta päätin nyt kuitenkin edelleen pysyä sen suhteen anonyymina. Tarkastelkaa te sen sijaan viime päivien asujamme – kaikki tosin eivät ole niin keväisen ja kepeän oloisia kuin otsikko antaa ymmärtää, mutta väreistään huolimatta kuitenkin ohuita ja keveitä.

Mekko: Esprit
Alupaita: Vila

Kevät on saapunut siinäkin mielessä, että en ole ollut tällä viikolla enää laisinkaan niin uupunut valosta kuin viimeisen puolentoista kuukauden ajan olen ollut. Tyypillisesti valon lisääntyminen ajaa minut kohtalaisen poissaolon valtaan: tekee vain mieli syödä ja olo on puuroinen. Katupölykään ei ole saanut minua kuin aivastelemaan ja niistämään nenää, tosin olen kiitettävästi pysytellytkin sen takia sisätiloissa.  Pääsiäisenä on kuitenkin pakko päästä ulos ja ihmisten ilmoille pöly-yskänkin uhalla. 

Olo on nyt levoton, sekavakin, mikä näkyy myös tässä tekstissä. Mitä sitä keksisi loppukevääksi? Haluan päästä näkemään ihmisiä ja sosialisoitumaan! Kaipaan ihmismassoja ympärilleni, uusia ja hauskoja keskusteluja, jotain arkea – kepeämpää.

Päivänasu:
Paita: kirppis
Helmet: ystävältä
Housut: Ril´s
Saappaat: Nic Dean
Ota äkkii se kuva! Pitää lähteä....

 Mitäs siellä tapahtuu? 

 Lyyli vielä yöpuvussaan haluaa kuvattavaksi.

Kuka varasti shown?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti