lauantai 9. huhtikuuta 2011

Keväistä käsveskaa Korsilta

Aika ajoin blogistaniassa pulpahtaa esille Michael Korsin suunnittelema kenkäpari tai käsveska, niinkuin meillä Satakunnassa päin sanotaan. Koskaan ei kuitenkaan omiin silmiini ole sattunut liikaa MK-logoa; mitään suurenmoista hysteriaa ei suunnittelijan ympärille tiemmä olekaan kasaantunut. Näin meikäläinenkin on jaksanut pysyä kiinnostuneena herran luomasta tyylistä, joka mielestäni on juuri tarpeeksi tunnistettava, mutta samalla klassinen ja vähäeleinen. 


Tällä erää silmiini osui Auroran mainostama hiukan mulberrymainen olkalaukku. Ihastuin paitsi sen väriin, myös neliömäiseen olemukseen ja metalliketjuihin, joita ei ollut tippaakaan liikaa, vaan juuri oikeissa paikoissa. Michaelin nettikaupasta en kassia juuri tuon herkullisen oranssinpunaisena enää tai vielä löytänyt, mutta havaitsin, että sieltä löytyi samaista kassia kirkkaanpunaisena – ja monta muuta yhtä kuolattavaa olentoa. 


Kassialmaksikin minua voi kutsua, sillä koskaan en lakkaa ihastumasta nimenomaan laukkuihin: sellaista kun tarvitsee joka päivä, sellaista kun saa ja voi vaihtaa kuin sukkia, sellainen kun ei välitä, vaikka vähän vyötärönseutu ja lantio keräisivät kiloja. Sellaisia ne kassit ovat: kumppaneita. Eivätkä ne edes purista väärästä paikasta, niinkuin monen suuri rakkaus, kengät. Sanoisin myös, ettei sen turvallisempaa tuliaista kuin klassinen laukku. :) Tämä myös pienenä vinkkinä annettakoon. 


2 kommenttia:

  1. Eikös? Mä kyllä en juuri nyt voi ostaa yhtään lisää laukkuja kokoelmiini... Tarvittaisiin puhtaasti lisää tilaa niille.

    VastaaPoista