maanantai 18. huhtikuuta 2011

Kysymyksiä

Miksi ihminen ostaa vaatteita, jollaisia jo omistaa?


Vasemmanpuoleinen on ostettu kirpparilta keväällä 2009, merkki InWear. Oikeanpuoleinen on ostettu keväällä 2011, merkki Vila. 


Keväinen kukkameri olohuoneessamme.

Tänään päälläni tosin oli mustaa, eilisen vaalituloksen johdosta. Voihan synkkyys! Hän yrittää nyt tässä ajatella positiivisesti, kukkia, kevättä, aurinkoa ja sen sellaista kepeää. Ja sitä, että eihän mikään oikeasti kuitenkaan muutu, eihän? Ainakaan huonompaan.

7 kommenttia:

 1. Musta tuntuu, että ostan melkein aina samoja vaatteita uudestaan ;-). Olen harkinnut perusvaatteiden kuten mustien hameiden ostamista kaksi kerrallaan kun tulee hyviä vastaan. Kukat on just hyviä ja eiks noi ole hieman erilaisia materiaaliltaan? Söpöjä!

  Mun mielestä positiivinen asia on se, että äänestysprosentti oli korkea. Ihmiset haluavat muutosta. Persupolis tosiaan...

  VastaaPoista
 2. Vielä kysäsisin et miks sulla on sanavahvistus sekä kommenttien valvonta päällä? Mä haluisin niin poistaa koko sanavahvistuksen bloggerista ;-).

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Kaipa ihminen jotenkin ihastuu tosiaankin sellaisiin tutun turvallisiin juttuihin; ja näissä onneksi on hiukan erilainen matsku kuitenkin kyseessä.

  Niinpä! Syntyi keskustelua, mitä ei välttämättä aina vaalienkaan yhteyteen kunnolla saada. Mielenkiintoista seurata hallitusneuvotteluja.

  Ja vielä ai niin, en muistanutkaan, että mulla on toi sanavahvistus. Se lienee tosiaan turhaa! (Ja harvinaisen ärsyttävää...)

  VastaaPoista
 4. Mäkin haluisin poistaa sanavahvistukset ja kommentinhyväksynnän! Ei mulle ainakaan ole tullut mitään roskakommentteja ilman niitä.

  En osaa sanoa muutakuin saman mitä Nooruska, samoja sitä ittekki ostelee. Raitapaidat on mun ruusut.

  VastaaPoista
 5. Ehkä ihminen ostaa vaatteita, jollaisia jo omistaa, siksi, että on jo löytänyt tyylinsä.

  Synkkä oli vaalitulos, mutta siihen luotan, ettei yksi puolue neljässä vuodessa Suomea konkurssiin saa. Mielenkiintoiset hallitusneuvottelut on tosiaan luvassa.

  VastaaPoista
 6. Onnistuinhan poistamaan sanavahvistuksen? Mietin vielä tuota hyväksyntääkin. Sehän aiheuttaa myös lisävaivaa, ja joskus kommentit jää pitkäksikin aikaa venaamaan.

  VastaaPoista
 7. Joo, sanavahvistuksen takia blogeja ei välillä jaksa lainkaan kommentoida.

  VastaaPoista