sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Iloista toukokuuta!

Keväisimmän kevään alkua juhlin mielessäni, en niinkään vappua. Aurinko paistaa sisään ja luo miltei virheellisen mielikuvan ulkoilman lämmöstä. Jollei mittari roikkuisi auringossa, voisin jo hihkua ilosta. Kesä siis mielessä!

Viikko on ollut vähäuninen, mutta suhteellisen rauhallinen. Ensi viikolta odotan hitaampia aamuja, ikkunanpesijöiden saapumista, kahvilailtaa, jota en ole vähään aikaan viettänyt. Mitähän sitä lukisi? Työprujuja? Romaaneita on kesken, mutta en saa tartuttua. Tietotekstit houkuttelevat nyt enemmän.


Kotia komistavat neljä iloista hahmoa: Nalle Puh, Pikku Myy, Hello Kitty ja – jostain syystä nenätön – Muumi. Isi oli poikennut onneksi vain Citymarketin kautta. Siellä heliumpallot maksoivat 5,90. Torillahan niistä saa pulittaa kaksikymppiä.

Tänään olisi mahdollisesti tarkoitus suunnata Ullikselle. Toinen vaihtoehto on ottaa eväät mukaan ihan tavalliseen leikkipuistoon. Ei sekään pöllömpi vaihtoehto. Aloitin jo piknikjuustojen syömisen aamupalalla. Ruisleipää ja homejuustoa, ah. 

Iloista toukokuuta, kevään huipennusta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti