torstai 16. kesäkuuta 2011

1-vuotias

Lyylin vierestä täyttää tänään vuoden! Kappas. Ei voi muuta sanoa, kuin onpa aika hurahtanut nopeasti. Vuosi on ollut toiminnantäyteinen, kuten lapsiperheen arki kai yleensä ja paloja siitä on tullut vuodatettua blogin sivuille. Lisäksi höpöttämistä on riittänyt niin vaatteista kuin kengistäkin, jonkin verran myös liikkkumisesta ja kirjallisuudesta. Sellaista peruskauraa, sanoisin. Blogi lienee leimaantunut elämäntyyliä valottavaksi, vaikkei se tyyli nyt aina olekaan sieltä puhtaimmasta päästä. ;)


Klikatuimpia postauksia ovat olleet viime kesäinen Kameekorujen maihinnousu, syksyiset Kuuden vaatteen kuukausi sekä Talvikenkäkokoelmani. Kameekoruista löytyi netistä aika vähän juttuja ainakin silloin, kun kirjoitin aiheesta, joten se lienee syynä klikkauksien normaalia suurempaan määrään. Kuuden vaatteen kuukausi -postaus liittyi haasteeseen, johon osallistuin, ja postaus linkattiin Uuden Mustan sivustolle. Kengät nyt tietysti kiinnostavat aina naisia, joten siihen ei muita selityksiä tarvinne. :)

Klikkauksien määrä ei toki kerro koko totuutta postausten suosikkiasemasta, joten avautukaapa nyt te lukijat tuolla hyvin hiljaisella kommenttipuolella. Mikä tai mitkä ovat olleet Lyylin vierestä -historian parhaita tai jollain tavalla mieleenpainuvimpia postauksia, ja miksi?


pame theatro ?
Kuva: zotosi


Omia suosikkejani blogin historiassa ovat melkein kaikki Lyylin jutteluihin liittyvät postaukset, kuten Viikon lyylit tai Ei-päiviä. Tyyliini tai vaatteisiini liittyvistä postauksista Kulttuuria ja vaatekuituja on sellainen, jonka jaksoin ainakin itse lukea uudelleen läpi. Vuoden lempiasuni taas löytyy vähän lähempää: Värejä toukokuun ja toivottavasti muidenkin kuukausien. Olen hurahtanut keltaiseen!

Keltaisen värin kauneuden ja syntymäpäivän kunniaksi saittekin ihastella keltaista arkkitehtuuria esitteleviä kuvia! Kivaa päivää kaikille!


Mr. Cleveland's Funky House


Lyylin vierestä fyller ett år! Gratulerar bloggen - ja, må hon leva uti hundrade år!

4 kommenttia:

 1. Mulle tuli ihan spontaanisti mieleen helmikuinen postaus Blogini vuonna 2001. Kuvitteelliset maailmat on niin kiinnostavia :)

  VastaaPoista
 2. Joo, mäkin tykkäsin siitä, herätti ajatuksia ja jäi mieleen! Myös kaikki Lyylin sanomiset on ihan parhaita.

  VastaaPoista
 3. Kiva kuulla! Blogini vuonna 2001 oli tosiaan omiakin suosikkejani. Ja Lyylin jutut hymyilyttävät. Viime aikoina ei vaan enää ole tullut oikein mitään helmiä esille. Pitäisi varmaan keskittyä taas kuuntelemaan paremmin!

  VastaaPoista
 4. Onnea blogillesi! Minulle mieleen on jäänyt muun muassa opiskeluaikojen muistelosi: kun olit Ruotsissa jne. :-)

  VastaaPoista