sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Kaaoksen keskellä

Lupailin muutamia kuvia, vaikka mitäpä iloa niistä lie... On tämä sen verran työlästä ja harmittavaa; venäytin jo kertaalleen selkäni nostellessani yli kymmenkiloisia muuttolaatikoita pinoon. 

 Keittiö- ja toimistokamaa. 15 muuttolaatikkoa oli aivan liian vähän, sillä näistä tuli täyteen jo viisi...

Toisaalta muuttoon liittyy aina tietynlaista puhdistautumista: turhista tavaroista on helpompi luopua, kun ajattelee, että minä tuota turhaketta mihinkään kanna. Omalla kohdallani suurin oivallus on tällä kertaa liittynyt vaatteisiin: Etukäteen olen harmitellut uuden ja kalliin asunnon tuottamaa rahanmenoa, ajatellen, etten voi nyt sitten enää ostella vaatteita. En voikaan, mutta pakatessani omistamiani vaatekappaleita tajusin, kuinka paljon hyviä sellaisia jo omistan. Ehkä minun ei siis tarvitsekaan samalla tahdilla enää hankkia uusia kuin olen viimeisen kahden työvuoden aikana tehnyt!

Pitkille takeille en ole keksinyt mitään järkevää kuljetustapaa. Kannanko sellaisenaan kamojen päälle autoon? – Laskin omistavani kahdeksan talvitakkia!

Vielä viimeisten vaatteiden silittelyä ja pesemistä edessä tänään – tarkoitus olisi myös lisätä muuttokuormaa uudella kahvinkeittimellä, jota pitäisi jaksaa lähteä ostamaan keskustasta. Olen lykännyt tapahtumaa kaiken aikaa eteenpäin, koska en ole vieläkään täysin vakuuttunut, josko Moccamaster on se paras keitin, mutta koska olen intohimoinen kahvinjuoja, tarvitsen jonkun, joka on ainakin suunnilleen hyvä. – Ja tarvitsen sen pian, kuka nyt muuttolaatikoita kahvitta pystyisi purkamaan!

Nysväköitä, kääks. Etualan pussit ovat onneksi vain likapyykkipusseja, joiden sisältö on tarkoitus puhtaana sijoittaa johonkin puolityhjään laatikkoon. Ai niin, mutta eihän sellaisia enää ollutkaan...


Har haft en känsla av att inte flytta, oavsett allt. Att bara packa upp grejerna igen, fortsätta livet som vanligt. Men nej, det ska jag inte göra, lyckligtvis orkar inte heller. 

Tack vare vännerna har veckoslutet varit tämligen trevligt – vin och småprat på båda kvällarna. Räknade ut att jag har druckit vin nästan varje dag under veckan. Den sista vanliga veckan innan... Men nej, det är en god ting att flytta, börja om igen. Och roligt blir det att återgå till arbetet också. Men först ska jag tvätta de sista smutsiga kläderna jag har kvar här, och stryka lite. Såna vanliga affärer.


Pyykit ja Veikolta "nyysityt" sterkat vielä pakkaamatta. Taustalla soi nyt Queenin Love of my life. Niin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti