sunnuntai 7. elokuuta 2011

Nettisisustaen

Retkilläni netin ihmemaassa on käynyt niin, että jokunen sisustustuote on päätynyt kotiini pelkästään tämän helpon välineen välittämänä. Surffaillen olen löytänyt huumaavan ihmeellisen tuotteen, tilannut, maksanut ja saanut ainoastaan konetta käyttämällä usein jopa kotiovelle asti toimitettavaksi. Se on parhautta, siis silloin kun valinta osuu kuvan avulla nappiin, mikä ei suinkaan aina ole sanottua.

Suloisen pikkuputiikin bongasin sisustus.netin välityksellä: Viivu's home on hempeyttä. Sieltä tilasin seinälampun, joka päätynee olohuoneeseen mintunvihreydessään. Juu, oli kallis, niinkuin lampuilla joskus on tapana... Muutakin olisi löytynyt, mutta jätin ne (muiden) kuolattavaksi. Eivätkös olisi makoisia nämä? (Kuvat Viivulta lainattuja.)

Toinen vallan mainio nettiputiikki on OmaShop, jonne päädyin googlailtuani naulakoita. Lyyli saa oravanaulakon sekä värikkäitä eläimiä; kuvan "eläinten kärsät" hylkäsin, vaikka niihin olisi ollut helppo ripustaa kaikenlaista. Voisin harkita tytölle joululahjaksi seinäkelloa. (Seuraavat kuvat OmaShopilta lainassa.)
Kolmas löytöni oli Lastenhuone, josta hankin ihan tavallisen valkoisen lelulaatikon. Muuten paikka oli nimensä mukaisesti niin lastenhuonemainen, etten tarvinnut tällä kertaa enempää sen palveluita – meillähän on Lyylin kanssa yhteishuone. Ehkä sitten joskus, kun olen äkkirikastunut, vaikkapa Oiva Toikkaa. Tai sitten joskus, kun olen oikean aikuinen ja pystyn tarjoamaan Lyylille edes sen ihkaoman huoneen tavallisine lastenhuone-elementteineen. (Kuvat Lastenhuoneen.)

2 kommenttia:

 1. Kiva kun jaksat asunnonlaitteeluhötäkässä blogata aktiivisesti! Tää toivois postausta niistä kynsilakoista kuvien kera, ja vaikka vinkkiä nettikauppaan!

  T. Kollega / myöskin Opille lämpenemässä

  VastaaPoista
 2. Juu, bloggaus on niin verissä. Paitsi onhan tässä ollut taukoa... Syksyllä yritän vähän vähentää, että riittäis aikaa muuhunkin.

  Ai niin, olen täysin unohtanut sen kynsilakkapostauksen. Täytyy kysyä Veikolta, miten tilaus menikään. ;) Muistaakseni ihan Amazonilta Jenkeistä tilattiin.

  Opi on kyllä hyvää, saakin pian siirtyä syksyn sävyihin kynsissäkin (siis varpaiden, luulen ma...)

  VastaaPoista