lauantai 6. elokuuta 2011

Uudessa alussa

Tiedän, tiedän. Kaipaisitte kuvia uudesta kodistamme. Mutta kun. Sisutusoperaatio on kaikesta tehokkuudestani ja raivokkaasta kaikki-heti-kuntoon-asenteestani huolimatta kesken. Verhot puuttuvat olohuoneesta, ensimmäiset lamput saatiin vasta tänään kattoon, loput ovat vielä Huuto.netissä... :) Tai Netanttilasta, joka on ollut toinen luottosisustuspaikkani. Sieltä muuten löytää ihan designiakin! 

Minun ja Lyylin huone on ystävällinen sekoitus harmaahkoa aikuismakuuhuonetta sekä iloisen moniväristä lastenhuonetta. Seinille ei tule tauluja, mutta sitä vastoin kaksi seinälamppua, toinen Lyylin synttärilahjaksi ostettu lintukoto. Lattialla on kainuunharmaksen talja, jossa minua suuresti harmittavat siihen postituksessa ja postissa nököttämisessä tulleet taittojäljet. Kyseisen taljan villa kun on niin lyhyttä, että siinä kyllä taitokset näkyvät. Parempi olisi, että alkaisi talja suoristua...


Päiväpeitto on harmaa, verhot Vallilasta. Lyylillä on 60-luvulta peräisin oleva huuto.netistä löydetty perussänky, jossa on Puistomuumi-lakanasetti. Ja minä kirjoittelen nykyisin blogia klaffipöytäni äärestä. Se on ihana, tosin vaatii vielä kunnostamista, johon aion tarttua väsymyksen laannuttua, todennäköisesti siis ensi kesänä. ;) Olen nimittäin ollut kohtalaisen puhki, sillä koko kesä(kin) on mennyt lyhyillä unilla ja hieman hermostuneessa olotilassa. Elämä on sen verran kiehumispisteessä.

Jatkan siis paremmalla ajalla, sillä nyt on tarvis mennä nukkumaan! Mielessäni on kirjoitella sisustusputiikeista, joihin netissä olen törmännyt sekä ihastella Helsinkiä. Elokuu on niin kaunista aikaa.


Har haft mycket bråttom med möblering och inredning, som ni kan tänka er. Det gäller att vara uppe så sent som till tre på nätterna... Gör inte särskilt bra för en. Så att nu ska jag inte snacka mer utan hoppar ner till sängen, som så länge inte har några nya påslakan, som jag bara drömmer om. Har gjort så mycket om vad gäller inredning; allt kan man inte förnya på en gång.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti