perjantai 2. syyskuuta 2011

En gång till!

Koomillista suorastaan. Täällä sitä taas istutaan ja odotetaan muuttomiehiä. Viime kerralla kuukausi ja yksi päivä sitten olin suorastaan hermostunut muuttotapahtumasta, nyt suhteellisen rauhallinen ja enimmäkseen vain väsynyt ja flunssainen. Vuosisadan räkätauti tietysti yllätti viikon alussa, kun stressi laukesi asunnon löydyttyä. 

Tällä kertaa tarkoitus onkin ottaa iisimmin, kaikesta johtuen. Ensinnäkään en aio ensimmäiseksi olla pulttaamassa porakoneella seiniä rikki, jos asuminen tälläkin kertaa jää lyhyenlännäksi. Toiseksi en myöskään aio väsyttää itseäni valvomalla öitä läpeensä, sillä ensi viikolla on tiedossa kuusipäiväinen työviikko vanhempainiltoineen. Nyt on pakko oppia luopumaan täydellisyydentavoittelusta ja elämään keskellä kaaosta hetken. Ja kyllähän sitä vähemmälläkin saa asunnon asumiskuntoon jo viikonlopun aikana.

Siunattu viikonloppu siis! Sen yli viisikymmentä tuntia kyllä antavat minulle mahdollisuuden aloittaa alun uudestaan. Ainoa toiveeni on nyt se, että kunpa asunto olisi minulle yksi niistä oikeista.

Blogi hiljenee jälleen viikoksi–pariksi, siitäkin käytännön syystä, että uuteen asuntoon en ole vielä tilannut nettiä. Ajattelin viivyttääkin sen hankkimista, että ehtisin muutakin kuin istua koneen äärellä iltani. 

Muuttomiehet tulivat, siksi kuvaton!

3 kommenttia:

  1. No niin, taas muutettiin homekämppään. Uskomatonta!!!! Kylppärissä kosteusvaurion merkit. :( Olen pian sairaslomalla, blogi varmaan syksyn tauolla. Koittakaa te elää huolettomammin!

    VastaaPoista
  2. voi sylvi... Ei kahta ilman kolmatta. Voi harmi!

    VastaaPoista
  3. Joo, siis en tajua mun tuuria. Toisaalta nyt ajattelen, että tämä on sellainen ilmiselvä vahinko, joka voidaan korjata, mitä taas edellisessä kämpässä ei voitu, kun missään ei ollut kosteutta (vaan kysymys oli jostain ihme rakennushäikästä tms.). Ollaan syksy evakossa, tehkööt vesivahinkoremontin, me palataan ja asunto on täydellisen puhdas! Näin siis toivon. Huomenna toivottavasti selviää, milloin isännöitsijä voisi tulla tekemään kosteuskartoituksen. Jos löytyy jotain, olen voittaja. Muuten taas muutan lokakuun/marraskuun taitteessa...

    VastaaPoista