torstai 29. syyskuuta 2011

Kiinteistövälittäjien parhaat

Aina niin riemastuttavaa lukea kiinteistövälittäjien esittelyjä asunnoista, joissa on mahdollisesti jotain pientä peiteltävää. Kun ei ne kaikki nyt voi olla just remontoituja, parhailla paikoilla tai heti vapaita. Tsek aut!


”Nyt kannattaa sijoittaa asuntoihin; valmiit vuokralaiset; Vuokra 900e/k” Tämä kaikki kirjoitettu tietysti juuri näin isolla, että varmasti näkyy ja kuuluu. Oikeinkirjoituksesta sen verran, että nuo puolipisteet hiiteen ja äkkiä!

”Vapaa ja muuttovalmis koti sinulle, joka suihkuttelet kuntosalilla tai uimahallissa enimmäkseen. Asunnossa on wc /bidee-suihkulla, ja ehkäpä jo ensi vuonna on mahdollista tehdä oikea kph.” Ja hintakin vain: 5 372,55 € / m2.

beaufort county home (old poor house)

"Nuku yösi rauhassa: tässä turvallinen vaihtoehto syöksykierteessä oleville osakemarkkinoille! Vuokrattuna myytävä siisti, hyväpohjainen pikkukoti hissitalon kerroksissa (5/11krs). Taloyhtiö on velaton; yksi Kallio-Vallila -alueen parhaista. Yhtiössä on tehty kaikki isot saneeraukset mm. putket ja sähköt 1990-luvun lopulla. Talosta löytyy sauna, pesutupa ja tilava pyöräkellari.” Niin just ja sitten kuitenkin myyntiaika venynyt pariin kuukauteen… Ostajat ovat tainneet todella nukkua tämän tarjouksen ohi.


Yhdessä kohteessa kolme helmeä:
  • Lupaava alku: ”Ihastuttava pikku koti hissittömän talon ylimmässä kerroksessa.” Eli siis raput joka päivä kuntoillen: laihdun ja kunto kasvaa, etenkin rattaiden kanssa.
  • ”Asunto tuntuu huomattavasti tilavammalta kuin neliöt antaa ymmärtää.” Neliöt ei aina anna ymmärtää tai ymmärrä antaa. Jaa-jaa. Tai sitten ne on väärin mitattu.
  • "Alkuperäiskuntoinen, mutta viehättävä keittiö josta kätevä tarjoiluluukku ruokailutilaan.” Kysymyksessä siis 1955 rakennettu talo. Eihän siitä keittiön pykäämisestä ole edes kuuttakymmentä vuotta. 

Hyvää yötä näihin "nopeiden namupaloihin"!

Lähde: Oikotie.fi:n asuntoesittelyt

1 kommentti:

  1. Hahaa, ehkä sen 1955 valmistuneen keittiön myötä tulee myös 50-luvun kotiäiti vaimoksi ja koko nostalginen fiftaritunnelma... Aika hupaisia nämä kyllä. Kiinteistövälittäjät ovat arjen sanataiteilijoita.

    VastaaPoista