keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Kenkähaaveiluja

Vaikka homekoirat olisivatkin syöneet rahani, en voi välttyä kenkähaaveilta. Mutta ehkä ne jäävät tänä syksynä vain haaveiksi, ja sitä paremmalla syyllä siirrän ne tänne mielikuvamaailmaan. 

Haluaisin toisen parin herrainkenkiä. A) Ne ovat ihanan sirot ja sopivat lähes asuun kuin asuun: farkkujen, hameenkin, suorien housujen seuraan. B) Ne ovat melko hyvät jalkaan, eivät aivan huiput, mutta venyvät käytössä leveäänkin lestiin sopiviksi. C) Ne ovat kuulemma muotia, etenkin hopeaisina, kiitos Malian Pariisin muotiviikkojen (?) havaintojen.

Esimerkiksi hiekanvärisinä:

Kuva: Vagabond


Vanhat talvikenkäni ovat osittain päivittämisen tarpeessa, siksipä haaveilen uusista, erilaisista. Esimerkiksi Wondersin hiukan ronskimmista, mutta korollisista ja vaihteen vuoksi keskiruskeista. Yleensähän tykkään eniten mustista talvimaihareista, tosin yllättävän monet toisenväriset talvikengätkin varastoistani löytyvät. 

Zio myy Wondersia. Tässä olis mulle: 

Kuva: Wonders

Ihmeellistä, mutta en löytänyt Elle Accessorista mitään kenkäkuolattavaa... Ehkä nämä kaksi paria siis riittävät. Alan oppia uusille säästäväisille tavoilleni jopa kuolaamisen määrässä. :)

1 kommentti:

  1. Herrainkengät ovat kyllä ihania, ja hopeiset aika jänniä! Noi toiset taas eivät mua inspiroi, jotenkin kolhot. Oi kenkiä!

    VastaaPoista