lauantai 1. lokakuuta 2011

Koiralamppu

Olen tainnut herätä jonkin sortin koomasta, kun haaveilen taas sisusteluista. (Tosin asuntoasia ei ole edennyt suorastaan mihinkään, mikä kyllä stressaa. Yritän silti vaieta siitä, ei olisi kuin masentavaa luettavaa.) 

Muistatteko Lyylin linnunpöntön? Keltaisen metallivalaisimen, joka ehti hetken kaunistaa Lintulahden kotimme makuuhuonetta?

Lueskelin vihdoin tänä viikonloppuna syyskuun Avotakkaa, ja bongasin sieltä Habitare-messujen Protoshop-näyttelyn kaunottaret. Ihastuin tietysti heti metallivalaisimeen, tällä kertaa koiranmuotoiseen pöytä/lattialamppuun. Miten kaunis, yksinkertainen ja varmasti myös funktionaalinen. Sopisi linnunpönttö-sarjaan.Vai olisiko jo vähän liikaa?

Valaisin on 27-vuotiaan Simo Serpolan valaisinsarjasta Anim Series, johon kuuluu ihastukseni mustan valaisimen lisäksi punainen pienempi "otus". Ideana sarjassa on ollut käytettävyys: lamput soveltuvat niin pöytä- kuin lattiavalaisimiksi. "Eläimen päätä" kääntämällä lampun saa valaisemaan vaihtoehtoisesti ylös tai alas.

Harmi vaan, että lamput eivät taida olla tuotannossa ainakaan vielä. Myöskään linkki Serpolan sivuille (www.simose.fi) ei toimi...

Toivotaan toivotaan, että näitä vielä joskus jostain saa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti