keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Kolmea en vaihda, neljännen kyllä

Kuluvalla kiireisellä viikolla on tullut huolehdittua paitsi nestetankkauksesta kahvin muodossa myös kuitujen ja hiilareiden saannista. Täytyyhän mun jaksaa maaliin asti eli perjantain pikkujoulukekkereihin! Vähän on maitohappoja reisissä: huomenna pitää keretä vaikka mitä ja Veikolle tulee kaiken lisäksi vieraita kylään. 

(To do -listani klo 15 jälkeen: Uusien kenkien nouto kaupasta suutarivisiittinsä jälkeen, Lyyli tarhasta, päivällinen, tanssitunti, pyykit pois narulta, uudet koneen kautta narulle, tiskit, hiukset huoltoon, kynsien lakkaus, loput työjutut, kun jäävät tasan tarkkaan kesken, jos kolmelta pääsen lähtemään...)Mutta tänään en enää hamua kuin uutta suosikkiani, ruissipsiä, sillä en kyllä jaksa koulun ja koulutusiltapäivän jäljiltä mitään järkevää. Onneksi saan miettiä joutavuuksia: Onko mitään sen herkullisempaa kuin rukiin ja voin yhdistelmä? 

Seurana vielä kuppi kahvia (oisko viides tänään?) ja Taikurinhattua ruotsiksi. Näin siis ideaalimaailmassa. Oikeasti taidan katsoa maanantain Diilin, kun väsymyksen takia en eilen jaksanut kymmenen aikaan enää muuta kuin mennä nukkumaan. Se kun voittaa nykyään viihteenkin mennen tullen, jos on yhtään univelkaa varastossa. 


1 kommentti:

  1. Hahaa, mikron kello paljastaa kuvan olevan aivan toiselta päivältä... ;)

    VastaaPoista