lauantai 24. joulukuuta 2011

Joulun rauha

Lyyli pelaa kännykällä autonrakennuspeliä, jouluradio soi, kynttiläkello pyörii ja helisee pöydällä, puurot on syöty (Veikko sai mantelin!) ja kahvit kera herkkujen juotu. Meikäläinen on jo sellaisessa ähkyssä, että pitää varmaan kieriä kirkkoon. Lähdemme pian kuuntelemaan hartausta; joulupukki jo kävi, pöydän alla koko vierailun ajan piileksineen Lyylin iloksi. :)


Lahjojen avaaminen jää iltaan, samoin kuin herkullinen kalapöytä allekirjoittaneen tekemien laatikkojen ohella. Ohoh, jotain ekstraakin sain aikaiseksi! Eihän tämä nyt aivan pilalle siis mennyt. Harmi asunnottomuudestakin on unohtunut johonkin hösäyksen ja rauhan välimaastoon.

Mukavia joulun hetkiä teille rakkaat lukijani! Lisää jouluisia kuvia seuraa pyhien aikana.


God jul och gott nytt år för er alla!

2 kommenttia:

  1. Hyvää joulua sinne Hollannista! :-) Ensi vuodesta tulee parempi, uskon, niin sinulle kuin minullekin (minullakin on takana hyvin raskas syksy).

    VastaaPoista
  2. Kiitos, uskon näin. Valoa kohti, ihan konkreettisestikin! Yleensä tykkään valtavasti juuri syyskaudesta, mutta nyt odotan jo kevään puhkeamista, vaikka emme ole vielä saaneet luntakaan – edes tänne Pohjolaan. - Myös parempaa uutta Sinulle toivottaen! (Raskaan jälkeen ei voi aina vain tulla raskasta...)

    VastaaPoista