maanantai 19. joulukuuta 2011

Oudoin

Kynsilakoistani oudoin on pikkujoulukautta varten ostamani OPI:n Gettin' Miss Piggy with it. Luulin, että lakka olisi hileinen, mutta hyvin punainen. Siltä se näytti mallikynnellä tai sitten mä vain tuijotin kaunista tummana hehkuvaa pulloa.

No, koko pikkujoulukausi meni ja korkkasin lakan vasta nyt joulun alla. Ja täytyy myöntää, että ihmetyin: Pliisu väri ei vastannut mielikuvaani joulukausikynsilakasta.


Toisaalta tykästyin tähän Piss Miggy -lakkaan, kuten vahingossa lakan nimessä ensin kirjoitin, sillä se on kaikessa epämääräisyydessään helppo: ei näy kaikki säröt, ja koska pinta on joka tapauksessa rosoinen, lisäkerroksia voi vedellä miten sattuu. 

Keksin myös suuressa lakkaviisaudessani, kun kynsien päät olivat jo yhden vuorokauden jäljiltä kuluneet (katso kuvia!), että lakkaankin toisin päin: kynnen kärjestä juureen. Tiedän, te meikkiasiantuntijat tyrmäätte loistavan keksintöni, mutta tällä lakalla nyt sai tehdä mitä tykkäsi. Ei ainakaan kynsissä näkynyt väärämuotoinen lakkaustapa, vaan näin sai kärkeenkin enemmän hileitä aikaiseksi. 


Samalla sain aikaan jouluisen näppäimistön: hileet koristavat muutamien valittujen kirjainten pintaa. Hileitä on löytynyt myös pöydältä, eivätkä ne suostu irtoamaan edes rapsuttamalla. Voima-aineita en puiseen pöydän pintaan ole tohtinut käyttää. Mietin vaan, miten lakka kyllä kynsistä irtoaa normaaliakin nopeammin, mutta pöydän pinnasta ei sitten millään...

Voidaan tietysti todeta, että tästä lakasta on moneksi. Ehkä ensi joulun alla käytän sitä askarteluihin – tai sitten tajuan, että ihan tavallisen joulunpunaisen lakan päälle voi vetää hilekerroksen. 

Ensi vuoden nerokkuutta odotellessa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti