sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Ilon hiprakkaa

Onpas tämä hankalaa. Heti kun on ollut taukoa, kirjoittaminen tökkii. Toisaalta syynä saattaa olla se, että taustalla kaikuu vaalihumuja! 

Olen todennut, että viikko on kiireisyydestään huolimatta ollut harvinaisen iloinen: ensimmäinen ilonaiheeni on ollut se, että olen saanut vihdoin siivottua kotimaisemaa rumentavat vaatekasat; silitin ehkä ensimmäistä kertaa yli kuukauteen järkyttävän pinon vaatteita. Samalla opettelin oikeaoppisen kauluspaitojen silittämistavan. Innostuin tavattomasti ja päätin ryhtyä myös innokkaammaksi kauluspaitojen käyttäjäksi. Yleensähän niiden käyttämistä rajoittaa juuri tuo silityshaaste, mutta kun nyt sekin asia on optimoitu, ei mikään väsymys tai voimattomuus voi tätä uutta vaaterakkauttani rajoittaa!


Toinen iloinen juttu oli eilinen Chisun konsertti. Miten mahtava fiilis siellä syntyikään: Chisu on kyllä jumalainen nainen, maaginen esiintyjä. Ensin mietin, että onpa hän jäykkä, mutta sekin mielestäni lopulta liittyi vain tyyliin (ja ylikorkeisiin korkkareihin) eikä karsinut naisen karismaa tippaakaan. Hienot laulut, hieno ääni, kauniit vaatteet ja onnistunut kampaus, madonnamainen kauneus kera sopivan keventävän hymykuopan. Kyllä, ihailen, vaikka fanitusikä taisi jo muutama vuosi sitten mennä. :D


Iloa on ollut myös se, että olen lukenut kirjaa, pysynyt terveenä Lyylin rajusta virustaudista huolimatta ja jaksanut hiukan edistää asuntoasiaa koenukkumalla yhtä kämppää. Muuten asia ei liene nytkähtänyt radikaalisti eteenpäin, muuta kuin että pääsen ensi viikollakin vielä yhtä uutta asuntoa kokeilemaan. Sitten toivotaan, että vähintään vuokraamaani kämppään poratuista rei'istä todellakin löytyy tarpeeksi mikrobeja, että asunto remontoidaan ja sen jälkeen pystyn siellä asumaan!

Iloja on. Yksi niistä nauraa tuolla vatsa kippurassa majassaan. – Hyvää yötä kaikille vaalivalvojille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti