sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Onnistunut konsepti, gTIE

Kaikki varmaan tietävät gTIEn? Ne mahtavan ronskit korut ja erikoiset solmiot? Persoonallisen graafikkofiguuri Jenni Ahtiaisen kädenjäljen ja julkkisten mainostamat solmiontapaiset viritelmät? Tyylikkäät, harmaasävyiset nettisivut? Siis yksinkertaisesti sen ihanan salaperäisen goottiasustamisen, joka puree näemmä ihan tavalliseen tyttöönkin?
gTIE kutsuu itseään kaulavaatemerkiksi, mutta minulle se on tietenkin etupäässä korumerkki: mustia ja hopeanvärisiä ketjuja, pitkiä ja lyhyitä. Nahkariekaleita ja mustia helmiä korvakoruissa. Paksuja nippuja nahkaa ja metallia ranteessa. (Tahtoo vissiin tosiaankin taas(?) rokkitytöksi...) 
Tällä hetkellä kuolaan rokkirimpsaa, mutta aion ostaa sen vasta johonkin erityistilanteeseen. Omistan nyt parit korvikset ja mustan dekolttiketjun sekä hämähäkinseittihuivin, joka on ottanut vähän damagea muutamista vetoketjuista, kuten kunnon hämähäkinseitin kuuluukin. (Näiden avulla nyt en liene profiloitunut sen enempää rokiksi kuin oikeasti olenkaan, mutta täytyy myöntää, että korut kuuluvat ehdottomasti lempikorukategoriaani.)
Melkeinpä parasta näissä koruissa on kuitenkin se, että ne on suunniteltu ja valmistettu Suomessa! Koruista ihan kiiltää hyvä laatu ja ajateltu toteutus, samoin varmasti plastroneissa, ruseteissa, kroseteissa jne, mutta niistä minulla ei ole kokemusta. 

Tietenkin hinnassa näkyy, ettei ole matkustettu Kiinasta. Itse olen kyllä ostanut nuo isommat koruni alepäiviltä noin puoleen hintaan. Ei mielestäni mitenkään kohtuutonta maksaa kunnon ketjukorusta 50–70 euroa, jos siinä on juuri se, mitä haluat ja koru on kestävää kamaa. (Ja jos se tekee sitten sen viimeisen silauksen matkallasi mustien vaatteiden ja sen tietyn tyylin ihmemaailmaan.)
Jos tämä markkinointipuheeni vakuutti sinut, saat gTIEn tammikuun tyhjennyksessä ehkä suosikkisi nyt entistäkin edullisemmin. Käyhän klikkaamassa! (Tämä mainos ei ollut maksettu, harmi vaan.)

Kuvat lainattu luvatta gTIEltä.


1 kommentti:

  1. Mä tykkään kanssa näistä, niissä on jotain mikä tuo vähän särmää siihen peruspukeutumiseen :)

    VastaaPoista