sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Voihan normaali!

Niin se vaan elämä alkaa palautua tavallisille raiteilleen. Outoon tilanteeseen on turtunut, eikä koko ajan ole hokemassa, että sitku, sitku. Suomeksi tämä siis tarkoittaa sitä, että jaksaa laittaa ruokaa keittiössä, johon ei kuulu niitä omia mittalusikkasarjoja tai ruoanlaittokulhoja, joita rakastaa.


Niinpä jaksoin tänään "omakeittiöttömyydestäni" huolimatta jatkaa kokkailuyritelmiäni – lähes koko syksyn mittaisen tauon jälkeen laitoin ruokaa, tällä kertaa värikästä liha-makaronilaatikkoa. Itse maku jäi aavistuksen liian vaisuksi (mittalusikoita olisi siis tarvittu, sillä mausteiden määrien arviointi epäonnistui ihan varmasti vain epäkokoisten pikkulusikoiden takia!), mutta laatikko kelpaa näin ollen ehkä paremmin Lyylille. Neitihän rakastaa nykyään huomattavasti miedompia makuja, kuin mitä vauvana teki. ;) (Tietyt einekset ovat tytölle varmempia valintoja kuin itsetehty safka, suosikkeja tällä hetkellä kenties veri- tai pinaattiletut.)


Että kaipa sitä sopii kutsua itseään normaaliksi (äidiksi) jälleen. Vaikka normaalia taitaa kyllä kenen tahansa arjessa olla eineksienkin kotiin raahaaminen, ainakin silloin tällöin.

Aika normaalilta tuntuu myös palata töihin: lomaltapaluu tekee aina mielen hiukan levottomaksi, mutta ajatus rutiineista ja lasten näkemisestä tuntuu erityisen kivalta juuri nyt, kun oma jaksaminenkin on taas parempaa.

Minun normaaliuteeni kuuluu uuden työkevään aattona näemmä myös se, että valvon ihan niin pitkään kuin huvittaa ja olen väsynyt sitten seuraavana päivänä. ;) Väsymys kuuluu tavalliseen maanantaihin ja lomalta täytyykin palata lievässä sekavuustilassa. Se jos joku on täysin normaalia.


Hyvää yötä, ja hyvää alkavaa arkea etenkin kaikille lomaltapalaaville!

1 kommentti:

  1. Hahaa, sanoisin, että 99 % ihmisistä nukkuu liian vähän ekaa työpäivää edeltävänä yönä, joten toden totta, tervetuloa normaalien ihmisten joukkoon! Ja lisäksi pakko kommentoida normaaliudesta äskeisellä joogatunnilla saamani vastaus... Opettaja: Any questions? Mä: Hmm... is it normal to fall asleep during the relaxation? Ope: It's completely normal. Everything is normal! Jäi naurattamaan mua! :)

    VastaaPoista