tiistai 14. helmikuuta 2012

Purkkaa ja päiväkirjamerkintöjä

Jos olisin alkanut joskus hamassa nuoruudessani röökata, olisin nykyään varmasti varsinainen ketjupolttaja. Jäystän nimittäin purkkaa sellaisessa tahdissa, että vatsanpurut sanovat pulp, plup ja plöp ihan turhan tiiviissä tahdissa. 

Olisipa akullinen kamera tässä vieressäni – tai vähintään se akunlataaja jossain löytyvillä – niin esittelisin teille mielelläni tyhjään ananastölkkiin tiputtamiani tunnin sisällä syötyjä purkkamöllöjä. Niitä löytyy tällä hetkellä purkista kolme. Suussani neljäs. Vielä pahemmaksi asian tekee se, että käytän tarkoitukseen tyttäreni Muumi-purkkaa. Paha äiti!

Not 365:36 - Bubble
 Kuva: hebedesign


Mutta tarvitsen purukumia, jotta en nyppisi hiuksiani tässä kirjoitusinspiraatiossani – tosin teen sitäkin huomaamattani. Kropassani jyllää jälleen flunssa, enkä voi suunnata tanssitunnille, joten käytän ajan mieluusti muulla tavoin hyödyksi ja iloksi. Eli kirjoitan; sitä teen kyllä muutenkin mieluummin kuin raahaudun kehoani ylläpitämään.

Tällä kertaa aloin purkaa tunteitani pitkästä aikaa ihan oikeaan päiväkirjaan, sähköisessä muodossa tosin, ja yllätyin, kuinka vapauttavaa oli kertoa tyhjälle ei-kenenkään-luettavissa-olevalle paperille moneen kertaan muuten työstämistään asioista: erosta, asuntoasian ytimestä, tämänhetkisistä mielentiloistaan ja tunteistaan, vähän myös rakkaudesta ja sen kokemisesta, onhan sentään ystävänpäivä. 

Tulin oikein onnelliseksi, kun tajusin kirjoittamisen avulla, kuinka paljon olen rakastanut, kuinka onnellinen olen ollut ja kuinka minulla on tähän vielä mahdollisuudet. Kuinka vahva ihminen oikeastaan olenkaan.

getting rid of all of my troubles
Kuva: anva


Olen muutenkin tänään yllättänyt itseni: löytänyt taas vaihteen taistella asunto itselleni, vaikka joudunkin aloittamaan kuin nollapisteestä. Enkä sittenkään. Olenhan monta kokemusta viisaampi nyt! Ja ehkä uskallan ottaa isompia riskejä, ehkä uskallan vihdoin ostaa sen oman huoneistoni ja vain remontoida sen homeet pois!

Ystävänpäivä palautti uskon itseeni. Kiitos siitä kuuluu myös ystävilleni. 

Ja kiitos Lyyli purkkien lainasta. Pussi on tyhjä nyt! Lupaan ostaa kaupasta lisää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti