maanantai 26. maaliskuuta 2012

Anna vinkki hyvästä blogista!

Olette kenties huomanneet, että paitsi bloggaustahtini myös blogilukulistani ovat ohentuneet. 

Tämä johtuu siitä, että olen pääsemässä eroon tietokoneriippuvuudestani – tai sitten vain yksinkertaisesti siitä, että olen blogiväsynyt, kyllästynyt vanhaan ja vain hurahtanut tanssimaan! Tai kasvanut jonkin nuoruusaikuisuuden yli aikuisuuteen, uudenlaisten tekstien pariin.

Siis, kerro, kerro, jos olet törmännyt uuteen tai vanhaan hyvään blogiin, joka voisi vielä sytyttää ja antaa uutta aihetta lillua blogistaniassa. Aiheena mielellään elämä sellaisenaan, mutta toki kaikki ehdotukset otetaan huomioon.

Mielellään katselen myös kauniita kuvia ja luen hyvin kirjoitettua tekstiä, mutta liian sokeriset life is honey -tyyppiset palstat olen viimein Eevan mainion blogin herättämien ajatusten myötä siivonnut listoiltani pois, enkä niitä enää elämääni kaipaa. Se juna meni vihdoin, vähän myöhässä, mutta niinhän niiden on tapana. 

Ja edelleen peräänkuulutan myös ruotsinkielistä lukemistoa, vaikken olekaan viime aikoina ruotsiksi jaksanut skriivailla. Kesällä on tarkoitus palata kakkoskieleni pariin siinäkin muodossa. 

Edes pari vinkkiä, joohan?

2 kommenttia:

  1. http://nyt.fi/tag/karkkipaeivae/

    - c:

    VastaaPoista
  2. Thanks! Täytyykin seurailla, josko tuolta bongahtaisi joku uusi suosikki!

    VastaaPoista