perjantai 23. maaliskuuta 2012

Ei vaan saa aikaiseksi!

Eihän tässä mitään muuta pitäis tehdä kuin ajella läheiseen Siwaan hakemaan isoa postipakettia, joka sisältää uuden eteiseni kalustuksen. Ei vaan jaksa lähteä. Tekee kaikkensa, jottei tarvitsisi ihan vielä: syö naposteluporkkanoita hitaasti. Käy surffailemassa sisustussivuilla. Osallistuu kaikkiin mahdollisiin kilpailuihin netissä. Varaa kirppisajan. Syö lisää naposteluporkkanoita. Alkaa kirjoittaa blogia. 

Varmaankin olen Siwalla viittä vailla kaksitoista. Tosi kiva. Siis sikäli kiva, että silloin on aika vähän liikennettä varottavana. En ole nimittäinkään ajanut moneen kuukauteen, ja jostain kumman syystä se jännittää aina, ehkä siksi, että olen niin hyvä eksymään tai sekoilemaan kääntymisissä. Eihän mulla ole ollut ajokortti kuin viisitoista vuotta...

Ääneenmotivoin nyt itseäni lähtemään, sillä samalla saan ostaa vähän perjantaiherkkuja palkinnoksi. Olen jaksanut kerrankin elää terveellisen viikon, ja näin aionkin jatkaa, sillä fiilis on tosi hyvä. Tarpeeksi liikkumista ja hyvää perusruokaa, siitäkin on arkeni näemmä nykyään tehty. 

Mainitsemisen arvoista lienee myös se, että remontti on aloitettu: kolmen muovimattokerroksen väleistä löytyi niin liimoja kuin reippaan kosteusvaurion jäljet. Nämähän on kannattanut peittää uudella parketilla, ou jeah.

Palataan, kun mielentila on vähemmän sekava! Kuvituksena viime aikojen lempimekot. Huomaa, että ehkä se kaikkein lempparein niistä roikkuu sängyn laidalla...

 Mekko: Lindex? (kaverilta saatu)
Kengät: Ted Baker (näytekappaleet halvennuksesta)
Korvikset: Helsinki10:stä Nikolai Babitzin collection


Paita ja sukkikset: Huuto.netistä
Mekko: Meandi, neidin itsensä valitsema
Kengät: Crocs


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti