sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Hysteeristen tipujen kimpussa

Kannattaa ostaa asunto. Kannattaa ostaa se Kiinteistömaailmalta, sillä silloin saa puoleksi vuodeksi Koti ja keittiö -lehden ilmaiseksi kotiin. Lehti on yksinkertaisesti paras sisustuslehdistä, mielestäni, ja sen lisäksi sieltä saattaa löytää hauskan askarteluidean, kuten tällä kertaa kävi.


Heräämme aamulla ajoissa, jotta ehdimme kirpputorille. Sieltä pitää löytää ylijäämäkrääsää eli sellaista Kinder-munien tyyppistä pikkutavaraa. Sitten kiirehdimme nälkäisinä keskustaan, muttemme lounaalle vaan Tiimariin, sillä tarvitsemme kranssirenkaan ja tipuja, niitä hysteerisiä. 


Nopeasti kotiin, pikatiskaus ja syönti, sitten kuumaliimapistoolia etsimään. Löytyy, kuin ihmeen kaupalla, ja askartelut voivat alkaa. Lyyli taitaa pikkaisen pettyä, kun saa vain leikkiä pikkuisten olentojen kanssa, sillä äiti häärii kuuman liiman kimpussa yksinään. Mutta voi että, onpa äidillä hauskaa! Ja loppujen lopuksi Lyylikin taitaa viihtyä, onhan hänellä hetken uusia leluja!


Sisustustoimittaja Anna Kristerin hauska idea pääsiäiskranssista nimeltään Hysteeriset tiput vei minut siis mennessään, ja päivästäni kuoriutui mitä valoisin ja keväisin. Suosittelen irrottelemaan krääsien parissa! Idea ja malli Koti ja keittiöstä nro 4/2012 sivulta 125. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti