tiistai 10. huhtikuuta 2012

Ikuisen haluamisen taakka

Ainainen dilemma: tahtoo ostaa jotain uutta, tahtoo olla omistamatta mitään liikaa. Tahtoo olla kaiken lisäksi ekologinen.

Asunto, jonka laittaminen pyörii kaiken aikaa mielessäni, vaatii kuitenkin nyt veronsa. Sinne on pakko upottaa kaikki ylimääräiset pennosensa: turvalukko, säilytysjärjestelmät (vähän Elfaa ja vaaterekki!), sälekaihtimet, pesukone. Ne vain on pakko saada. 


Paljon mieluummin tietysti haaveilen asunnon sisustukseen liittyvistä hankinnoista: eteismatto, pöytävalaisin, astiastot, lakanat. Erityisen himokkaasti surffailen netissä lakanoiden perässä, sillä Finlaysonin vuodevaatealet saivat minut liikkeelle. Jospa sortuisin kuitenkin jo nyt. Saanko? 


Lakanoissa ongelmani on nähdä, mikä sopisi verhoihin ja muuhun uuteen sisustukseen. En oikeastaan voikaan ostaa mitään vielä, sillä ensin on nähtävä asunto sellaisena kuin se tulee olemaan olemassaolevine huonekaluineni ja väreineni.


Pöydän ja tuolitkin olen muuten bongannut, mutta niihin minulla on varaa muutaman vuoden päästä, ehkä. 

Kunpa vain voisin olla haluamatta liikoja.

 Kaikki kuvat on poimittu Finlaysonin näpsäkästä verkkokaupasta.


Ps. Kertokaa te, mitkä lakanasetit sopisivat näihin verhoihin!

4 kommenttia:

 1. Alin eli lintukuvioinen setti olisi tosi kaunis yhdistelmä noiden verhojen kanssa. Itse tykkään kovasti Finlaysonin tuotteista ja olin jo ostamassa noita norsukuvioisia, mutta sitten totesin, että en oikeastaan tarvitse uusia ja vanhoillekaan ei oikein ole kaapissa tilaa. Oletko jo hankkinut sälekaihtimet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti lintukuvioinen on tyylikkäin noiden verhojen kanssa. Ja olipas tyylikkäät verhot!

   Poista
 2. Kiva kuulla! En oo vielä hankkinut sälekaihtimia, kun en oo viitsinyt tilata mittausta remontin keskelle. Oisko sulla Johanna tietoa jostain hyvästä verholiikkeestä? - Nyt mulle tuli tenkkapoo, että miten saan asuntooni mahdutettua ns. värikkään lastennurkkauksen ja sitten tuon harmaa/beigeskaalaisen aikuisen huoneen, kun tässä pinta-alassa värikäs kirjahylly olis pakko upottaa verhojen viereen... Ääh. Nuo neliöt, riittämisen kanssa tulee tekemään tiukkaa!

  VastaaPoista
 3. Itse asiassa kyselin vinkin toivossa. Oon harkinnut sälekaihtimia, kun ajattelin, että niiden avulla asunto ei kuumenisi kesällä niin paljon.

  VastaaPoista