sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Rakas liikuntapäiväkirja: Kevättä!

Pienoinen kevätinnostus on kohdallani totta! Olen tanssinut uudella riemulla viime viikot useamman kerran viikossa, ja eilen kävin kauden ensimmäisellä hölkällä. Sekin maistui! Nyt vain täytyisi hankkia paremmat juoksukengät, sillä en usko koko kautta selvittäväni pelkissä FeelMaxeissani, niin hyvät kuin ne ovatkin. Jalkapohjani ovat nimittäin jo tanssituntien jäljiltä todella rasittuneet. Hiukan tarttisi olla joustoa vaimentamassa tärähdyksiä...


Sopivasti sunnuntain Hesarin välissä pilkotti juoksumainos. Aamupalapöytää somistivat myös sinne jääneet lenkkipaita ja sykemittari. On se nyt niin liikuntaa se elämä! Lyyli halusi syödä oman pöytänsä ääressä; äiti taisi olla liian levittäytynyt...


Olen ehtinyt liikkua luontevasti nelisen tuntia viikossa, mikä on tavoitteeni. Ennen tuntui, että sellaisen liikuntamäärän eteen piti todella suunnitella iltansa, mutta nyt kun olen jättänyt netissä roikkumista vähemmälle, liikkumaan ehtii vähemmällä suunnittelulla. Helpotuksen asiaan suo tietysti Lyylin hoitorinki sekä tanssisalin sijaitseminen kolmen minuutin matkan päässä. Ensi syksynä tilanne on toinen: tanssit täytyy sijoittaa "omille" viikoilleni ja Lyylin kanssa vietettävinä viikkoina harrastaa kotijumppaa, hyötyliikuntaa sekä saada toisinaan joku tuttu vahtimaan juoksulenkin ajaksi. Ehkä alan sitten juosta työmatkoja osittain!

Mutta mitäpä sitä nyt vielä suunnittelemaan: nyt tanssin kahdesti viikossa mm. iki-ihanaa reggaetonia aidon latino-open johdolla ja odotan kevään etenemistä. Muutto on suunniteltu toteutettavan neljän viikon päästä, ja silloin saan kaivaa varastoistani iPodin ja tahdittaa siitä edespäin lenkkejäni musiikilla tai äänikirjoilla. Jee!


Viime viikkojen kuntoilut ovat näyttäneet seuraavilta:

Vko 11: MA aerobic 40 min, zumba 40 min. TI reggaeton 1 h. PE astangajooga 15 min., venyttely 30 min. SU jumppa 15 min.

Vko 12: MA aerobic 40 min, zumba 35 min. TI reggaeton 1 h. KE kävely 1 h. TO soca ja reggaeton 1 h. LA kävely 30 min.

Vko 13: MA reggaeton 1 h. TI reggaeton 1 h. KE kotona reggaetonia 40 min, jumppaa 10 min. LA kävely 10 min, lenkkeily 40 min.


Viikon terveystuote: tyrnimehu. Alla sunnuntain asuntoilmoitukset... Mikäs niitä seuraillessa, kun ei ole enää pakko juosta asuntonäytöissä!

1 kommentti:

  1. Ihana kuulla, että pääsette jo vapun tienoilla uuteen kotiin :)

    VastaaPoista