tiistai 1. toukokuuta 2012

oriental, teitä onnisti!

Huiman suosion saanut arvonta on suoritettu. Voittajaksi selviytyi nimimerkki oriental. Henkilö nimimerkin takana on tuttu, kuten kaikki osallistujat taisivat olla, joten palkinto toimitetaan Teille ensi viikonloppuna. ;)

Hassua muuten, että olin alkujen aluksi ajatellut tätä palkintovoittoa juuri nyt voittaneelle lahjaksi. Ympäri mennään, yhteen tullaan. Mutta tulipa saatua arvokasta tietoa blogini suosikkijutuista. En olisi kyllä uskonut, että minulle kyllä sangen tärkeät liikuntahöpinäni kauheasti kiinnostaisivat ketään muuta, ja hyvin iloinen olen myös ruokajuttujeni uppoamisesta, sillä tunnetusti en ole ollut ruokaihminen kuin syömisen suhteen, mutta nyt minuun on – ainakin satunnaisesti – ollut hiipimässä myös ruoanlaittoinnostus.

Näillä jatketaan sekä tietysti Lyylin sutkautuksilla. Eilen hän viimeksi pohti syvällisiä: "Millainenhan ääni minun serkulleni tulee, kun hän on aikuinen. Minua ihan jännittää tämä."

Kinder-munista kuoriutuneet Barbababat ja Lyylin niille askartelema koti. Syömme nykyään lauantaisin yhdet Kinderit neidin tanssitunnin jälkitunnelmissa. On käynyt tuuri, eikä ole tullut yhtään tuplabarbaa!


Nyt hyvää yötä ja huomenta. Siirryn vappulomalta pikkuhiljaa loppukevään viimeistä rutistusta vetämään. Kuukausi koulua, viimeiset kokeet, arvioinnit, juhlat ja järjestelyt odottavat muissa maailmoissa viipynyttä elämänmatkaajaa. Muutto on hyvin onnellisesti takana, tavarat jo purettu ja järjestetty, edessä tapaamiset niin rekinvalmistajan, sähkömiehen kuin teknisen isännöitsijän kanssa vielä edessä ja miljoona sisustusideaa toteuttamista (siis rahan kertymistä) vaille valmiina. 

Palataan viikon tai parin päästä, nyt aion pitää pakon eli työ- ja asuntokiireiden sekä muutamien kemujen edessä ihan oikean blogitauon!


1 kommentti: