sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Tyttö ja helmikaulakoru

Sunnuntaiaamupäivä kuluu lastenmusiikkia kuunnellessa ja helmikoruja tehdessä. Äiti pääsee tytön innostuksen vallitessa tietenkin karkaamaan vaikkapa blogin kimppuun. ;) (Tai viikkaamaan pyykkejä, sellaistakin hommaa toisinaan on, vaikka onhan se tällaisessa puolentoista ihmisen taloudessa huomattavasti harvinaisempaa kuin kolmen.)


Aivan mainio on Nukketeatteri Sampon Missä ilo asustaa -levy. Suositteluni. Niitä saa suoraan tilattua Sampolta tai ehkäpä helpommin BookPlussalta. Yllättävän paljon laadukasta lastenmusiikkia löytyy myös Spotifysta!

Päivitin blogin profiilikuvan. Vähän rakeiseltahan tuo näyttää, mutta yli kaksi vuotta vanha edellinen kuva on aikansa elänyt. Täytyy yrittää teettää vielä lisää tuollaisia poseerauskuvia, kun tilanteita tarjoutuu. Muutenhan kuvani ovat vähän nyt yksipuolistuneet, kun ei ole ketään muuta aikuista täällä kotona ottamassa esim. päivänasuotoksia. Tosin asut ovat samat vanhat kuin ennenkin, joten ehkä ette menetä mitään!


Tällaista sekalaista sunnuntaihöpinää. Nyt kutsuvat taloustyöt ja ehkä pieni jumppa ennen päivän museokierrosta. Tosin sää näyttää selkenevän, ja saattaa olla, että pääsemme sittenkin suunnittelemaamme Korkeasaareen. 

Helmikaulakoru valmistui ja nyt tehdään jo seuraavaa. Neidin yhtä lempparihommaa! Hän aivan nautiskelee. Ilmeisesti täytyy hankkia vielä lisää helmiä, jotta kaikki kaverit saavat Lyyliltä lahjuksia. Itselle niitä taitaa olla tehty jo aika lailla...


Vertailun vuoksi alla vanha kuva itsestäni. Näyttää kaulassa roikkuvan – mikäs muu kuin – itse tehty helmikaulakoru! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti