torstai 5. heinäkuuta 2012

Uudet Klininikit

Taisi tulla luvattua liikoja. Kuulemma jotain luksusmeikkipostauksia. Mistäs päähäni sellaisia tupsahti väittää, kun en kuitenkaan mitään luksusmeikkejä käytä? Ihan tavallisia, keskihintaisia ja hyviksi todettuja perustuotteita varastoistani löytyy. 


Nyt niitä tosiaan löytyy, sillä kevät oli meikkien päivitysaikaa. Ostin paljon uusia luomivärejä ja pohjustusaineita. Koska olin jo aiemmin todennut Cliniquen sarjan sopivaksi itselleni monessakin suhteessa, pitäydyin pääsääntöisesti sen tutussa ja turvallisessa sävy- ja koostumusmaailmassa.

Cliniquen luomivärit ovat mielestäni iholleni oikein sopivia arkisävyjä: luonnollisia mutta tarpeeksi pigmenttisiä. Juhlameikkiin kaipaisin vähän voimakkaampia vivahteita, mutta eiköhän nyt päivitetyllä setillä juhlameikkikin synny. Kaikkein uusin tulokas, kahdeksan luomivärin Eyes to go -paletti nimittäin saapui kaappiini vasta viime viikonloppuna: Tax Freestä laivalta hintaan 30 ja risat. Ei paha! Maistahan näitä ei saa, vain kalliita yksittäisiä luomivärejä tai neljän settejä. 


Paletissa on vaaleanpunaiset light pink shade of Sugarplum ja light pink shade of Lovey Dovey, violetti darkest shade of Black Tie Violets, ruskean sarjan dark shade of Blackberry Frost, vaalea shade of Polar Blue, beige light shade of Douple Date, harmaa State sekä lähes musta Midnight. Tarvitsin setin, koska vanhasta, kaksi ja puoli vuotta palvelleesta setistäni kuluivat loppuun vaaleanpunaiset ja koska rakastan hempeän punaisia sävyjä ihollani. Lisäksi kaipasin alarajauksiin, jotka teen yleensä luomivärillä, hyvin tummia sävyjä. Tässä setissä molemmat puutteet korjattiin yhdellä kertaa.


Tämän hetken toinen perussettini on kevään lopulla hankittu Polar Blue, josta löytyy lähes samat ruskea ja vaalea kuin kahdeksan setistä sekä perussiniset, sinisiin silmiini kenties kaikkein parhaiten passaavat sävyt. Hiukan pettynyt olen ainoastaan ollut tummanruskean pysyvyyteen ja heikkoon pigmenttiin, mutta muuten nämä molemmat paletit saavat kulkea mukanani minne ikinä menenkään! Minulle meikkaaminen nimittäin on etupäässä luomivärien käyttöä.

1 kommentti:

  1. Kiva kuulla, että Cliniquen luomivärit ovat olleet kannattava ostos. Hankin nimittäin itselleni jo keväällä Pink chocolate -paletin, mutta se on toistaiseksi käyttämätön silmätulehduksen vuoksi pidetyn meikkaustauon vuoksi. On mielestäni kauniit sävyt tuossa 8-paletissa!

    VastaaPoista