perjantai 10. elokuuta 2012

Höpöhöpö ja lörppö

Loma loppukoon. Nämä päivät vetelehtien, muka lukien, mässyttäen, musaa suurkuluttaen. Kyllä näitä nyt on jo ollut. Tahdon toimintaa! 

Vaikka näinhän se juuri pitää mennä, tylsistykseen asti, jotta taas jaksaa. Enkä voi väittää, etteikö minulla nytkin olisi paljonkin hyvää ja tarpeellista tekemistä, mutta samanaikaisesti en vain jaksa, en jaksa käydä edes kaupassa. Sanomattakin lienee selvää, että vietän edelleen aikaa yöpuvussa. Ja juon aamukahvien jatkumoa. Olisikohan neljäs kuppi meneillään... 

Olen yrittänyt käyttää tämän tyhjän päivän siihen, että keskittyisin kunnolla romaaniin. Välillä se jopa onnistuu, mutta Leonie Swannin kehuttu rikostarina Murha laitumella kulkee eteenpäin niin verkkaisesti, että ajatukset lähtevät helposti muille urille. En kuitenkaan aio luovuttaa. Tämä dekkari luetaan viikonlopun aikana, oli mikä oli. Sitäpaitsi ilmat ovat täydellisen sopivia sisällä vetkuiluun. Ei tule huono omatunto hienon päivän hukkaamisesta!

Välillä vain hiipii mieleeni ajatus, että olenpas hassussa elämäntilanteessa: että minulla todellakin on aikaa tällaiseen nuorisotyyppiseen hengaamiseen. Tällaistako se sinkkuelämä oli? Olen jo ehtinyt unohtaa... Tai ehkä pitäisi kysyä: tällaistako se sinkkuelämä oli, jos ei ahdistanut? Tällä hetkellä en ole ahdistunut, en ole jaksanut ajatella mitään syvällisempää, olen keskittynyt siihen, että kello kulkee hitaasti eteenpäin ja loma vääjäämättä loppuu pian. Oikeastaan nyt ollaan jo ihan tavallisen viikonlopun puolella, loman edut on jo eräällä tavalla eletty.

Ja viikonlopun to do -listalta löytyy kauppareissun ohelle mm. uintia, kirjastoa ja pyykinpesua. Siis ihan tavallista elämää se sinkkuelämäkin voi olla. Tosin en nyt oikein osaa sanoa, josko tätä edes enää voi sinkkuelämäksi sanoa, jos odottaa jotakuta erityistä ihmistä palaavaksi lomaltaan ja tietää, että se palaa päätäpahkaa omaan kainaloon.

Että olen kai vaan aika onnellinen höpöttäjä ja ajantuhlaaja, enkä syystä tippaakaan ahdistunut. Ja näköjään myös aika lörppö, mutta ei kai se haittaa?

Love

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti