tiistai 28. elokuuta 2012

Ilmaista Helsinkiä kokemaan!

Itselläni on kulunut asunnon laittamiseen, matkaamiseen ja sen sellaiseen pieneen nyt kesän lopullakin ihan luvattoman paljon rahaa, ja suunnittelen halpaa syksyä. Siitäpä virkosi idea koota muutamia alkusyksyn ilmaistapahtumavinkkejä tänne blogin puolelle. Ehkä tulisi näin itsekin lähdettyä paremmin kaupungin kulttuuria kokemaan! 

1) Taide/designnäyttelyt:
– Taidemuseo Tennispalatsin kuukauden ensimmäiset perjantait ovat ilmaisia. Vielä ehtii siis perjantaina 7.9. katsomaan Georgia O´Keeffen värikkäät kukkaset!
Helsinki Street -valokuvanäyttely: katuvalokuvauksen tuotoksia Galleria Laboratoryssa 30.9. asti.
Design Forum Finland, Arjen aarteet – muotoilun minimaailmannäyttely 6.9.–16.9. Suvilahdessa. Yli 20 maata esittelemässä muotoiluaan Suvilahden ulko- ja sisätiloissa. Tarjolla on myös luentoja, työpajoja, kahvilaa, kaupunkipuutarhaa ja lapsillekin puuhaa. Kuulostaa ehdottoman mielenkiintoiselta!

2) Musiikkia ja tanssia:
Sibelius-Akatemia esittää: Erik T. Tawastjernan oppilaiden konsertti torstaina 30.8. klo 18 ja keskiviikkona 5.9. klo 18 Sibelius-Akatemian konserttisalissa.
– Espan lavalla keskiviikkona 29.8. klo 18.30 Tap step -tanssiryhmä ja perjantaina 31.8. klo 16 Taikatuu.
Musiikkia lämpiössä -sarja, esim. lauantaina 1.9. klo 15 – Kansallisoopperan lämpiön puolentoista tunnin ilmaiset matineat!

3) Muuta:
Kuutamouintia Töölönlahdella torstaina 30.8. klo 20.30–22. Todistetaan, että Töölönlahti on puhdas ja yhdessä tuntemattomien kanssa voi uida muuallakin kuin normien hallitsemissa uimahalleissa. 
Ilotulituksen SM-kisat Hietaniemessä torstaina 6.9. klo 21.30. 

Eipä siis muuta kuin kalenteria kaivamaan! Ja muista sitten tilaisuuden tullen, että kulttuuri on halpaa vain, jos on omat eväät mukana! Alla vinkkinä vielä kestokäyttöinen hedelmäpussi eväspussina. Eiköhän siis tullut selväksi, että rahansäästö tässä mielessä pyörii. ;)


PS. Perustin myös uuden tunnisteen, Halvat. Älkää kyllästykö, jankkaan tätä aikani, kunnes itse kyllästyn ja muutan halvempaan asuntoon – tai sitten en. Kausittaisen säästöliekkeilyn vaara annettu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti