torstai 23. elokuuta 2012

Kaksi hyvää ja kolme kaunista

Kaksi hyvää uutta blogia: Taloremppaa osoitteessa talo nro 11 ja opepohdintoja Reppuvihossa

Keitä ne kolme kaunista sitten ovat? Kolme suloista vierastamme tältä illalta, luulisin.

Mutta kuvia mulla ei ole. Kuvitelkaa kuvat, lainaan ehkä iloksenne jokusen otoksen Flickristä. Tylsää, tiedän.

Spot the difference!

Ja blogin taso laskee kuin lehmänhäntä, mutta tänään hän on vähän väsynyt. Neljä varttia yli viiden aamua takana, yksi edessä. Ensi viikolla saa vedellä sikeitä noin puoli kuuteen. Helpotusta siinäkin. 

Mutta aikaisista aamuista en valita enempää, pienin paha, vaikkakin harmillinen jatkuva haitta. Luitte kai jo, että valittavan kuunteleminenkin tappaa aivosoluja!

Ehkä täytyy päästä muille linjoille muutenkin omassa elämässä: tupakoiva naapuri, koulun huono sisäilma, allergiani, kämpän hajuhaitat ja tulevat asumishaasteet – näitä kun harmittelee harva se päivä, niin ei kyllä pääse elävässä elämässä eteenpäin. 

Siispä nyt ajatukset muille raiteille. Pitää alkaa kai haaveilemaan jostain positiivisesta. Joululomamatka? Hyvä romaani? Leffailta? Hengailua? Uintihetki maauimalassa? Lasi viiniä ja juustoa? 

Ehkä näitä kaikkia olisi myös oikeasti tiedossa. :D Voi siskot ja veljet, odotan jo joulua! Se jos mikä auttaa aina ahdistukseenkin. Ja joulun odotuksesta muuten otan kaiken tänä vuonna irti – mutten kyllästytä teitä ihan vielä. Nyt iloitaan syksyn raikkaista tuulista.

Viikoloppu oman kullan kainalossa, ekaa kertaa ihan koko viikonloppu. Että mä odotan tätä!

Lopussa huomaamme, että hän on oikeastaan aivan iloinen ja onnellinen vain.

Ihania viikonlopun päiviä teille, en taatusti kuikuile täällä ennen ensi viikkoa. ;)

Two wolves

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti