tiistai 7. elokuuta 2012

Sorruin...

Vaatteidenostopaastoni on pitänyt erittäin hyvin. Tänään kuitenkin sorruin: vanhojen sporttibikinien yläosa ei ponnarilenkkiviritelmästään huolimatta enää ollut tarpeeksi peittävää sorttia, joten ostin uudet uimabikinit, uimapuvun ja urheilusortsit. Voi ei, miksi pelkkä uimapuku ei olisi riittänyt? 

Minut tuntevat eivät kuitenkaan varmaan yhtään ylläty, kun kerron sortuneeni useampaan vaatekappaleeseen kerralla. Olen sellaista tyyppiä: pitkäkin aika saattaa vierähtää ostamatta juuri mitään, mutta sitten kun ostan, törsään. Viime vuosina törsäämisen välitkin ovat harmikseni lyhentyneet... 

Se sanottakoon puolustuksekseni, että tällä kertaa kaikkien vaatekappaleiden hintalapuista löytyi aletarrat! 


Tiedän, ärsyttävää linkkailla omiin vanhoihin postauksiini. Ketä nyt oikeasti kiinnostaa, millaiset uimabikinit mulla ennen oli. Ei edes mua itteäni enää! ;)

2 kommenttia:

  1. no mut nuo ovat hyvinvointia edistäviä ostoksia! mistä saa ostettua sporttibikineitä? jonain päivänä meikä vielä menee aikuisten uimakouluun ;-).

    VastaaPoista
  2. :D InterSportista löytyivät nuo bikinit. Mietin kyllä vähän, että kuinka sporttiset ne loppujen lopuksi ovat. Kehtaankohan kuitenkaan vedellä niillä mitään sammakkoja kirkkaassa vedessä julkisesti...

    VastaaPoista