torstai 27. syyskuuta 2012

Lastenvaatekivat

Taas minä höpötän lastenvaatteista! Ja hamuan lisää, lisää. Samanlainen ilmiö kuin karkkia syödessäni. Syön, kunnes pussi on tyhjä, teki pahaa tai ei. Nyt kun lompakon pohja näyttää kovin tyhjältä alias tilin kate alkaa uhkaavasti painua lähelle nollaa, alan rauhoittua.

Ehkä me siis tästä 110-kokoisten vaatteiden kaudesta selviämme jo olemassa olevilla kuteilla, ainakin talven yli. Tosin itse ulkovaatteet on vielä ostamatta, mutta niitä en himoa, koska ne ovat tylsää ostettavaa... Mekot ja värikkäät paidat ovat niin paljon kivempaa shoppailukamaa! 

Onneksi on tämä blogi ja voin virtuaalishoppailla! Tällä kertaa haluan mekkoja ja paitoja – kaikkea värikästä kuvioilla yhdistettäväksi perussukkiksiin ja -hameisiin tai -housuihin. Yhdet perusfarkut, sellaiset sopivan väljät ehkä jopa tarvittaisiin pehmoisten Lindexistä hankkimieni velourhousujen ohelle. Mutta nyt olen luvannut vain leikkiä ostavani, sillä säästän pennosiani lukuisten sukkahousujen shoppailuun toteuttaakseni sukkahousuvertailun! Sitä odotelkaatte tosin vielä tovi...

Näistä himoamistani vaateherkuista olen ottanut kustakin merkistä vain yhden vaatekappaleen, sen kaikkein eniten kuolaamani. Huomaatte, että lastenvaatepainotukseni sijaitsee sekin tuolla naapurimaan puolella: Polarn o Pyret, Duns, Småfolk, Mini Rodini, Nova Star: kaikki ruotsalaisia yrityksiä!


3 kommenttia:

 1. Lastenvaatteet vain ovat niin ihania! Etenkin tyttöjen mekot ja hamoset. Itse puen kahta tyttöstä ja vaikka kaapit pursuilee, niin on kovin vaikea vastustaa, kun ihania kappaleita tulee vastaan...

  Sukkahousuista annan oman kokemuksen pohjalta vinkin (siis tyttöjen sukkahousujen osalta): seurailepa Lidlin mainoksia. Olen todennut, että Lidlin sukkahousut ovat todella laadukkaita. Meillä on kestänyt käyttää esikoiselta jääneitä vielä kuopuksellakin. Monet merkit, kalliimmatkin, ovat menneet heti eka pesussa nukkaisiksi ja ruman näköisiksi. Nytkin oli Lidlissä tarjouksessa tyttöjen sukkahousut hintaan 2,99 e, mutta eipä niitä iltapäivällä ollut enää jäljelle :( Muutkin ovat hinta-laatu-suhteen huomanneet. Seuraavia tarjouksia odotellessa :)

  VastaaPoista
 2. Ihania! Täytyy myöntää että pojille on tylsempiä vaihtoehtoja tarjolla. Meillä muuten 4-v pukee käytännössä mutisematta päälle kaiken mitä tarjoan. Pikkuveli myös, tosin päähineen kanssa on tarkkaa. Pipo ei mene läpi, jos isoveljellä on lippis.

  Vaikken suuria intohimoja pukeutumisessa koekkaan niin housuja ainakin pääsee ostamaan. Ehjät housunpolvet ovat poikataloudessa katoava luonnonvara.

  VastaaPoista
 3. :D

  Tarja, kiitos vinkistä! Aion ehdottamasti katsastaa Kampin Lildin työmatkan varrella, josko sieltä löytyisi näitä.

  Joo, tytöille varmaan löytyy paremmin. Tosin itse olen huomannut, että joillain merkeillä, kuten Småfolkilla, poikien vaatteet ovat melkein kivempia kuin tyttöjen! Tai sukupuolineutraaleita vaihtoehtoja löytyy, mutta vain tyttöväreistä pitävälle ei kannata ostaa sellaisia, koska ne jäävät laatikon pohjalle makaamaan.

  VastaaPoista