lauantai 17. marraskuuta 2012

Rakas Joulupukki!

Nyt se alkaa, joulutouhotus! Tosin yhtään koristetta en ole vielä kaivanut varastoista, se tuntuu liian aikaiselta. Mutta joululahjoja olen jopa jo hankkinut ja varsinkin ideoinut. 

Ajattelin nyt kirjoittaa muutaman sanan lahjatoiveista ja -suunnitelmista, lähinnä tiedoksi neidin kummeille ja sukulaisille, jotta vältymme turhilta päällekkäisyyksiltä. Nyt kahden kodin aikakaudella kun en itsekään ole ihan perillä, mitä tyttö oikein omistaa ja mitä ei. Kaksi kotia tarkoittaa myös monen tavaran kohdalla sitä, että niitä on hyvä omistaa kaksin kappalein. Esimerkiksi tänään emme pääse ulos ennen kuin se ainokainen ulkopuku, joka on täällä äidin luona mukana, kuivuu eilisen pyykkäyksen jäljiltä. 

Gift Giving Just Around the Corner:-)

Tytön omat toiveet ovat seuraavanlaisia:
- lasinen Prinsessa Ruusunen ja lasinen Prinssi
- Pet Shoppeja (eiku sittenkin barbeja, kun mulla ei oo yhtäkään barbia)
-> Barbeja

Välikeskustelu: 
Lyyli: Miksi sä et osta leluja? Sä oot niin tylsä ihminen, kun sä et osta leluja. 
Äiti: Eiks vaatteet kelpaa?
Lyyli: No kelpaa, mutta mulla on kyllä tarpeeksi vaatteita.
Äiti: Asia selvä, ittenihän vuoksi mä niitä sun vaatteita ostan... (ja tämä siis osin totta)

Lisää Lyylin toiveita, joita tuntuu olevan vaikea keksiä:
- Pet Shoppeja ja niiden asuntoja
- oma kukkanen (elävä) (Äiti: Entäs tuo pikku orkidea, joka sulla jo on?)
- toiset siivet, punaiset
- panta, samanlainen kuin se vihreä, mutta punainen (Halloween-asun vihreät asusteet, jotka eivät olleet kuuminta hottia)
- poneja ("mailitseja" eli My Little Pony:ista on kysymys)

Äidin toiveita ja muita ideoita ostettavaksi Lyylille, jos ei keksi:
- lastenkokoinen lakanasetti, kun meillä on vaan yksi, ja joskus Lyyli joutuu nukkumaan aikuisten peitolla, kun omat lakanat ovat pesussa
- askartelutarvikkeita, sillä niitä kuluu
- vaatepuolella tarvetta on kunnon sadeasulle (koko sitten varmaan jo 116) ja tavallisille housuille (110), esim. joustovyötäröfarkkuja ois kiva kokeilla. Neiti on melko tanakkavartaloinen, joten mitkään kapoiset joustamattomat farkut eivät oikein ole passanneet päälle.
- Prinsessa-aiheet ovat hyviä, esim. värityskirjat, pistevaiheet.
- lastenmusiikkia, sillä me kuuntelemme pääsääntöisesti kolmea levyä vuorotellen (Vauvan vaaka, Missä ilo asustaa? ja Lenni Lokinpoikanen, satunnaisesti PMMP:n lastenlevyä)

Locket Rhymes With Pocket

Itse ostan tai olen jo ostanut tytölleni musiikkiaiheisia kirjoja, Prinsessa-pyyhkeen, kunnon kylpytakin sekä ajattelin nyt sitten aloittaa isojen tyttöjen aikakauden ja hankkia ensimmäisen Barbien. Vaan lienee tyttö tarhassa jo niillä leikkinyt. 

Omatkin toiveet saa varmaan joulupukille livauttaa, jos joku niistä nyt jotain hyötyy. Huomaapa tarkkaavainen lukija ainakin sen, että materialisti haaveilee jälleen kerran materiasta. Vaan päätin sentään, että jos itselleni lahjan ostan, olkoon se uusi silitysrauta. Vanha rasittaa, kun höyrytys ei siinä toimi.

Omat toiveet:
- kunnollinen paksu kylpytakki!
- hyviä kirjoja, etenkin klassikot kiinnostavat aina sekä Sofi Oksasen uusin ja Ulla-Lena Lundbergin Is (siis ruotsiksi mieluiten)
- teepannumyssy
- kaiken maailman vähäkofeiiniset teet (jepsistä!) ja teerasiat, sillä pussista tee on kiva kaataa kauniiseen säilytyspurkkiin, käytettävyyskin silloin ihan toista luokkaa
- patakintaita ja keittiöpyyhkeitä, omistan vain pari hassua
- sukkia tai sukkahousuja ei ole koskaan liikaa ja ne kuluvat

Näin tylsästi tänään. Tästä se joulunteko kuitenkin alkaa. Iltapäivällä lähdetään joulukorttiostoksille!

3 kommenttia:

  1. Meillä on pannumyssyjä - tosin kahvipannulle mutta sopinevat myös teepannulle. Millainen pannusi on? Lyylille löytyy ainakin värityskirjoja ihan täältä kotivarastosta.

    VastaaPoista
  2. Onks ne kivoi pannumyssyi? Pannuni on pieni. Värityskirjoja sitten vaan pakettiin, ei tarvii ostaa sen kummempia! :D

    VastaaPoista
  3. En löytänytkään kuin yhden pannumyssyn ja sekin on aika surkea - siis likainen! Eli pannumyssy-lahjatoivetta ei ole vielä täytetty - ainakaan täältä!

    VastaaPoista