perjantai 28. joulukuuta 2012

Tukka tykkäis?

Ei uudenvuoden lupauksia, mutta pyrkimys parantaa tukan tilannetta. Kampaaja kertoi viime käynnillä, että olisi hyvä pitää hiuksia muutoinkin kuin ponnarilla: ponnarilenkki syö hiuksia yhdestä kohtaa ja ahkera ponnarityttönä eläminen näkyy minussa jo. Muutenkin hiukseni ovat iän myötä jo ohentuneet, joten olisi syytä miettiä niiden kuntoa.


Käytän ahkerasti hiushoitoja, joskus teen öljyhoitoja, enkä juurikaan käytä hiuslakkaa. Suoristan hiukseni suoristusraudalla hienompia tilanteita varten, mutta arjessa ne saavat kuivua omaa tahtiaan: en föönää, en kiharra. 

Nyt hiusten pidennyttyä on ihan hauskaakin ajatella, että niistä saisi tehtyä myös arkeen kampauksia. Olen omistanut todella vähän mitään hiushärpäkkeitä, mutta alennusmyynneissä eilen innostuin ostamaan muutamia uusia klipsejä ja pantoja. Näiden avulla pitäisi siis taikoa nopeita arkiviritelmiä. Harjoittelu on jo käynnissä: totuttelen nyt lomalla kotosalla pitämään hiuksia kangaspannalla ponnarin sijaan. Vähän tuntuvat olevan tiellä ja pannan tuntu on hassu, mutta kaikkeen kai tottuu. Tosin miten kauan jaksaa kymmeniä vuosia pelkällä ponnarilla tai letillä elänyt väkertää jotain haastavampaa? Kysymys selkeämmin: Oppiiko vanha uusia temppuja ja oppiiko vanhasta helposta hiuselämästä eroon? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti